Sar scantei intre senatorul Nitu si deputatul Costi Radulescu: "Daca Buse a castigat presedintia Consiliului cu doua voturi, de ce sa n-o castige si ALDE?

Sambata, 05 Martie 2016, ora 05:28
259 citiri
Senatorul Dan Nitu a tinut ieri prima conferinta in calitate de presedinte al filialei ALDE Valcea. Alaturi de Dan Nitu au fost presedintele de onoare al ALDE, profesorul Gheorghe Bratu si candidatul ALDE pentru Primaria Maciuca, tanarul Mugurel Marcoianu. Cu aceasta ocazie senatorul valcean a anuntat ca: "Am pornit la acest drum sa construiesc acest partid, un partid liberal, asa il consider eu, cu un lider national foarte puternic, domnul Tariceanu, care este apreciat atat la nivel national, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.