Scrisoarea CUTREMURATOARE a unui adolescent catre Iohannis "Nu vreau ca dupa 18 ani de scoala sa devin spalator de vase in Anglia"

Sambata, 06 August 2016, ora 15:34
115 citiri
Cuvintele tanarului de o realitate crunta dar adevarata au devenit virale in mediul online. La cat de bine descriu realitatea romaneasca nici nu ne mira acest fapt. Situatia financiara tot mai dificila in care se afla romanii l-a impins pe un adolescent de 18 ani sa-i adreseze o scrisoare impresionanta lui Klaus Iohannis.

Pe nume Paul Tudorache, tanarul din Targoviste este revoltat de tot ce se intampla in Romania, cele mai dese folosite cuvinte in scrisoare fiind "mi s-a luat". Aceasta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.