Secretarul Judetului, Daniela Calianu: "Presedintele este la Bucuresti pentru rezolvarea problemelor de la caminul Balcesti"

Luni, 25 Iulie 2016, ora 15:31
76 citiri
In cadrul sedintei ordinara a Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Varstnice, desfasurata in data de 25 iulie 2016, ora 11.00, la sediul Institutiei Prefectului- Judetul Valcea s-a abordat si problema caminului din Balcesti. Secretatul Judetului, Daniela Calianu a vorbit despre probleme financiare grave cu care se confrunta centrul: "Sunt prezenta in aceasta sedinta in locul domnului presedinte, dansul venea cu cea mai mare placere, insa as dori sa va precizez ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.