Senatorul Dan Nitu: "Conducerea PNL Valcea nu se comporta RESPONSABIL cu problemele judetului! VOI LUPTA PENTRU CANDIDATURA LA CONSILIUL JUDETEAN"

Duminica, 05 Aprilie 2015, ora 13:36
113 citiri
Senatorul liberal Dan Nitu a criticat conducerea PNL Valcea, in cadrul unei conferinte de presa, sustinand ca nu se comporta RESPONSABIL cu problemele judetului. "Sunt probleme si la CET si la RAJDP si vor fi probleme si la minele Berbesti-Alunu. Ni le asumam si vor aparea disensiuni. Problema e sa le rezolvam cum trebuie, nu sa ne mutam oamenii nostri cu oamenii lor si sa nu rezolvam nimic. Asta nu inseamna ca ce dorim noi acum sunt lucruri rele. Se pot crea niste premize, cu niste obiective ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.