Sicriul gol din Valcea. Marturia familiei care, timp de 21 de ani, a aprins lumanari la un mormant gol: "Erau chiloti de dama in sicriu, nu ramasite de om"

Sursa: Adevarul
Vineri, 30 Octombrie 2015, ora 12:59
112 citiri
Ionela si-a gasit sfarsitul in Spitalul Victor Babes din Bucuresti, in 1994, cel putin asta a crezut familia Dumitrascu. Copila de numai cinci ani ar fi pierdut lupta cu viata dupa ce ar fi contactat virusul imunodeficientei umane (HIV), in urma unei vaccinari. Parintii fetitei au primit de la spital un sicriu sigilat si nu au mai indraznit sa-l deschida cand li s-a adus la cunostinta ca risca inchisoarea. Dupa 21 de ani, in octombrie 2015, familia Dumitrascu a aflat ca a plans si a aprins ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.