"Striptease folcloric" la "Romanii au talent". O cantareata de muzica populara din Ramnicu Valcea a vrut sa arate juriului cum e o femeie "neserioasa"

Sursa: Adevarul
Sambata, 04 Aprilie 2015, ora 20:38
775 citiri
Cantareata si realizatoarea de emisiuni de muzica populara la o televiziune locala din Ramnicu Valcea a incercat sa iasa din tipare si sa le arate celor patru membri ai juriului ca poate fi si o femeie "neserioasa". Tatiana Marcoianu nu a urcat pe scena imbracata in costum popular, ci intr-un halat pe care si l-a dat rapid jos. Momentul nu a fost gustat de membrii juriului, iar Andi Moisescu a caracterizat evolutia Tatianei Marcoianu pe scena de la "Romanii au talent" drept un numar de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.