Tanara fotomodel care canta intr-o trupa de rock si practica enduro. "Cand sunt pe motocicleta, nu-mi mai trebuie nimic"

Sursa: Adevarul
Duminica, 18 Februarie 2018, ora 17:53
125 citiri
Oana-Iulia Dumitrescu, pe numele de scena Oana Nevelainnen, este singura prezenta feminina in trupa de metal simfonic Lionas Roar. In plus, tanara are propria trupa rock, Black Ice, in localitatea natala, Ramnicu Valcea. De curand, a putut fi urmarita in finala Eurovision din Salina Turda, alaturi de colegii de la Cluj. "Povestea mea este cea a unei artiste cu o viata libera, care isi savureaza din plin principala pasiune, muzica. M-am nascut in Ramnicu Valcea, intr-o familie modesta si boema, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.