Text publicat gratis, pentru ca liderii locali ai PSD nu au bani decat pentru fituici! Fonduri guvernamentale pentru cadrele didactice si sistemul de protectie sociala din judetul Valcea!

Miercuri, 15 Noiembrie 2017, ora 21:26
96 citiri
Pe portalul Ministerului Finantelor Publice a fost postat, spre dezbatere publica, proiectul de OUG cu privire la rectificarea bugetului de stat pe anul 2017, prin care judetului Valcea i se aloca suma de 54 miliarde lei vechi, bani care sunt destinati platii drepturilor salariale cuvenite, pana la sfarsitul acestui an, cadrelor didactice din invatamantul preuniversitar de stat din judetul Valcea, dar si suma de 82,56 miliarde lei vechi, pentru plata drepturilor castigate prin hotarari ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.