TINERII care cultivau CANNABIS la NICOLAE BALCESCU au fost CONDAMNATI. Vezi cine sunt si cati ani au "incasat"! (foto/video)

Marti, 17 Ianuarie 2017, ora 14:21
162 citiri
O grupare infractionala specializata in cultivarea si vanzarea de droguri s-a pripasit in localitatea valceana Nicolae Balcescu. Liderul retelei era Marius Cosmin Toma, el fiind domiciliat in Bucuresti, iar din grupare mai faceau parte si Trandafir Mihai Adrian si Buga Robert. Cei trei au fost prinsi insa de procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Valcea, anchetatorii descinzand in luna august 2016 in localitatea Nicolae Balcescu, acolo unde au gasit o sera destul de mare in care inculpatii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.