Totul e bine cand arde tot gunoiul! Ministresa de la Mediu a venit sa-i invete pe valceni cum sa stinga focul de la Maldaresti!

Marti, 29 August 2017, ora 22:13
100 citiri
Marti, 29 august 2017, Gratiela Leocadia Gavrilescu, ministrul Mediului, insotita de specialisti din cadrul ministerului, a fost prezenta in judetul Valcea, pentru a verifica, personal, modul in care autoritatile judetene gestioneaza situatia de urgenta, aparuta ca urmare a incendiului sustinut de la depozitul neconform de deseuri de la Maldaresti. Cu acest prilej, ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a sustinut si o conferinta de presa la Prefectura Valcea. "Problema o cunoastem cu totii, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.