Urmarile "AFACERII SATRA" in SCOLILE din VALCEA! Firme de avocatura angajate pe bani publici pentru a acoperi prostiile unor directori!

Marti, 27 Septembrie 2016, ora 16:34
164 citiri
"Afacerea satra" este o binecunoscuta manevra politiciano-tiganeasca care a fost aplicata in nu mai putin de 12 scoli din municipiul Ramnicu Valcea. S-a intamplat in anul 2012, cand, cu ajutorul unor politicieni valceni, sase tigani din judetul Olt - reprezentanti ai firmei Graf Optimus Prime SRL - au mers in anumite unitati de invatamant din municipiul nostru si au dus, cu titlu de donatie, materiale PSI in valoare de peste 70.000 de lei/scoala. Oltenii erau insotiti de inspectorii scolari ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.