VIDEO "Mai stai un pic", noul videoclip al formatiei Antract: "Este o piesa despre momente traite de fiecare dintre noi"

Sursa: Adevarul
Marti, 23 Aprilie 2019, ora 18:43
228 citiri
Una dintre cele mai cunoscute si mai longevive formatii rock din Romania, Antract, a lansat de curand videoclipul unei piese de pe ultimul album aparut in toamna anului trecut. Este vorba despre "Mai stai un pic", din colectia "Lasa-te dus". GALERIE FOTO Trupa Antract a lansat un nou videoclip ale caror filmari au avut loc la Social The Club. Este vorba despre piesa "Mai stai un pic", pe muzica si versurile solistului formatiei, Paul Radu, ce poate fi ascultata pe cel mai recent album, lansat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.