VIDEO Moartea misterioasa a locotenent-colonelului decorat cu "Steaua Afganistanului". "Nu era un om care sa aiba probleme, cel putin la suprafata"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 18 Aprilie 2018, ora 18:40
102 citiri
Locotenent colonel Viorel Cristea, un militar roman care a fost decorat inclusiv de presedintele Poloniei pentru merite deosebite in misiunile din Afganistan, a murit la 45 de ani, principala ipoteza luata in calcul de anchetatori fiind sinuciderea. Viorel Cristea, un jandarm roman decorat in urma cu doi ani de presedintele Poloniei cu "Steaua Afganistanului", a fost gasit spanzurat intr-o padure din judetul Valcea. Avea 45 de ani, locuia in Ramnicu Valcea, avea un fiu la facultate si o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.