Ministrul Muncii va demisiona daca Guvernul nu va lua in calcul retragerea proeictului ordonantei privind salarizarea in sectorul bugetar

Marti, 12 Aprilie 2016, ora 18:31
80 citiri
Ministrul muncii Ana Costea, in urma discutiilor purtate cu confederatiile sindicale si reprezentantii federatiilor bugetare a luat decizia sa retraga proiectul de Ordonanta privind salarizarea in sectorul bugetar.

Marius Nistor, presedintele Federatiei Spiru Haret arata ca actualul proiect accentueaza starea de haos care exista in sectorul bugetar, din punct de vedere salarial.

Proiectul de Ordonanta de Urgenta care ar urma sa intre in vigoare de la 1 august 2016, prevede un salariu de 15. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.