EXCLUSIV. Raportul comisiei de cercetare de la Liceul Tehnologic "Oltchim" Ramnicu Valcea. Vezi ce nereguli s-au constatat!

Luni, 20 Noiembrie 2017, ora 15:44
137 citiri
In acest articol ne-am propus sa publicam, in exclusivitate, Raportul comisiei de cercetare disciplinara de la Liceul Tehnologic Oltchim din Ramnicu Valcea. Dupa cum bine se stie, o comisie de control s-a instituit la nivelul acestei unitati de invatamant dupa un eveniment neplacut ce s-a petrecut in luna octombrie 2017. Este vorba despre un incident grav de violenta, politistii intocmind un dosar penal dupa ce tatal unui elev al Liceului Tehnologic Oltchim a intrat in scoala si a agresat trei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.