VALCEA: Iata cand sustine fiecare candidat proba de evaluare a CV-ului si interviul la concursul pentru directori scolari. GRAFIC!

Vineri, 14 Octombrie 2016, ora 07:29
83 citiri
Dupa proba scrisa, cea mai importanta, care a avut loc miercuri, 12 octombrie 2016, profesorii din Valcea care s-au inscris la concursul pentru posturile de director scolar in cele 125 de unitati de invatamant din judet au trecut la a doua etapa. Astfel, Inspectoratul Scolar Judetean Valcea a stabilit graficul de desfasurare a celorlalte doua probe din cadrul concursului: evaluarea CV-ului si interviul. Fiecare candidat a fost programat intr-o anume zi si un anumit interval orar, in functie de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.