Cristina Neagu a trasat obiectivul tricolorelor: "Ne dorim sa castigam Trofeul Carpati, dar altceva e mult mai important!"

Joi, 19 Martie 2015, ora 22:24
32 citiri
Trofeul Carpati incepe astazi, de la ora 18.00, cu partida Suedia-Germania. La ora 20.00, nationala Romaniei intalneste Brazilia, campioana mondiala en-titre. Maine au loc finalele turneului.

Nationala de handbal feminin a Romaniei a inceput antrenamentele de marti in efectiv complet, pentru prima data sub comanda lui Tomas Ryde. Handbalistele recunosc ca o data cu numirea unui antrenor strain la nationala s-au schimbat si metodele de antrenament si ca trebuie sa se obisnuiasca cu filozofia de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.