Fostul director al Combinatului Chimic, Constantin Roibu: "Puteam sa jucam noi mult si bine si tot nu castigam la o diferenta mai mare!"

Joi, 21 Martie 2013, ora 05:29
100 citiri
Constantin Roibu, fostul director al Combinatului Chimic Oltchim, cel care a cladit aceasta echipa, spune ca Valcea nu a mai avut un arbitraj asa de rau ca in meciul cu Krim, de cand venea Prokop la Valcea cu Hypo Viena.

Conducatorii Oltchimului au fost contrariati de maniera de arbitraj a slovacilor Michal Badura si Jaroslav Ondogrecula. "Arbitrajul ne-a distrus. Puteam sa jucam noi mult si bine si tot nu castigam la o diferenta mai mare!", spune Constantin Roibu. Oficialul nu a inteles ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.