Fotbal, Liga a II Viata grea pentru CSM daca ajunge in primul esalon - in viitorul sezon vor retrograda nu mai putin de sase echipe!

Joi, 29 Mai 2014, ora 11:25
102 citiri
Toate cele patru formatii care vor promova din Liga a II-a in primul esalon, printre care speram sa se afle si CS Municipal, vor avea viata grea in viitoarea editie de campionat. Adunarea Generala Extraordinara a Ligii Profesioniste de Fotbal a hotarat schimbarea totala a Ligii I la fotbal, campionatul intern urmand sa aiba, din stagiunea 2015-2016, 14 echipe si sistem competitional cu play-off si play-out. Doar trei dintre reprezentantii cluburilor din Liga 1 au fost impotriva sistemului cu 14 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: Liga II CS Municipal meci CS Municipal