La reluarea pregatirilor, Laurentiu Tudor declara: "In momentul acesta, la CS Municipal sunt foarte multi jucatori care pot juca la Divizia A"

Marti, 05 Februarie 2013, ora 05:27
126 citiri
Aflata pe loc de retrogradare, dupa ce FRF a decis ca, la finalul sezonului, vor merge in Liga a 3-a echipele de la locurile 12 in jos, din fiecare serie, CSM Rm. Valcea a reinceput pregatirile.

Intr-un interviu pe care ni l-a acordast, antrenorul principal Laurentiu Tudor vorbeste despre perioada de pregatire, despre eventualul cantonament pe care echipa ar putea sa-l faca in tara sau in strainatate si despre situatia unor jucatori legitimati inca la CSM. Iata prima parte a acestui dialog. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.