Mihai Costea se antreneaza cu CSM Ramnicu Valcea. Pelici il lauda pe atacant: "Se vede ca este un jucator de calitate, are executie"

Duminica, 30 August 2015, ora 19:38
126 citiri
Mihai Costea (27 ani), fostul jucator al Stelei, a solicitat sa fie primit la antrenamentele echipei CSM Ramnicu Valcea, pana isi va gasi un contract. Astfel, atacantul nascut la Dragasani si lansat in fotbalul de performanta de la juniorii CSM-ului, se pregateste de cateva zile sub comanda antrenorului Alexandru Pelici.

"Mihai a cerut sa faca antrenamente cu noi, pana isi va gasi o echipa. Nu s-a discutat niciun moment ca Mihai Costea sa ramana la noi, nu se pune problema de asa ceva. El este ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.