Despagubiri dupa haosul organizatoric de la concertul lui Robbie Williams

Duminica, 19 Iulie 2015, ora 16:20
26558 citiri
Despagubiri dupa haosul organizatoric de la concertul lui Robbie Williams
Foto: Ziare.com

Scandalul legat de organizarea concertului lui Robbie Williams de vineri, de la Bucuresti, nu a ramas fara urmari.

Ursus, sponsor si furnizor de bere al concertului Robbie Williams, a luat o decizie surprinzatoare dupa ce zecile de mii de spectatori din Piata Constitutiei au fost nevoiti sa stea la cozi kilometrice pentru a-si cumpara o bere sau o apa, in timpul recitalului.

Robbie Williams, concert incendiar la Bucuresti: Romania, ai fost al naibii de minunata! (Foto&Video)

Firma care s-a ocupat cu distributia berii a cerut scuze pentru toate neplacerile create si le-a promis celor nemultumiti ca vor primi sase cutii de bere, la 500 de ml.

"In acest context, ca sponsor si furnizor de bere al acestui eveniment, tinem sa ne cerem scuze fata de toti cei care nu au reusit sa isi cumpere bere sau care au petrecut foarte mult timp asteptand la coada. Reprezentantii URSUS au facut tot posibilul pentru a asigura o buna desfasurare a activitatii in limitele impuse de organizator.

Numarul si amplasarea punctelor de servire, cat si modalitatea de plata au fost stabilite de catre organizatorul evenimentului, nu de brandul URSUS. Cu toate eforturile noastre, este clar insa ca o mare parte din cei prezenti la concert au avut parte de o experienta neplacuta legata de brandul URSUS. Din acest motiv, am decis sa le oferim tuturor celor care au fost din orice motiv nemultumiti de experienta de organizare a concertului un bax de URSUS Premium cadou (6 doze de 0,5L) ", a anuntat pe Facebook Ursus.

Robbie Williams, lasat fara cuvinte de romani: Mesajul transmis fanilor (Foto)

Compania a anuntat si cum pot intra nemultumitii in posesia premiului: "Trimite-ne pe adresa info@momente.cool dovada participarii la concertul Robbie Williams din Bucuresti (poza alaturi de biletul de acces sau poza de la locul evenimentului). Vei fi contactat in termen de 5 zile lucratoare pentru furnizarea datelor de livrare. Cadoul va fi expediat in termen de 30 de zile de la confirmarea datelor personale. Pentru ca apreciem feedback-ul tuturor, ne poti trimite, in acelasi e-mail, sugestii pentru imbunatatirea experientei la astfel de evenimente".

Mii de spectatori s-au aratat revoltati de modul in care a fost organizat evenimentul de vineri. Acestia s-au plans, pe bloguri si pe retelele sociale, ca nu au putut sa isi cumpere apa, iar din cauza caldurii multora li s-a facut rau si au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Ce le transmite Robbie Williams romanilor, inainte de concert - Mesaj in chiloti (Video)

In ciuda problemelor de organizare, Robbie Williams a sustinut un concert incendiar la Bucuresti.

Robbie Williams a fost la fel de impresionat de fanii din Romania precum au fost si ei dupa ce si-au vazut idolul live, pe scena amplasata in Piata Constitutiei.

Pentru a le multumi celor peste 60.000 de oamenii care au cantat si dansat pe parcursul intregului concert de vineri seara, Robbie le-a transmis un mesaj pe Twitter.

"Bucuresti: Uneori este atat de bine incat nu se poate descrie in cuvinte. Bun ca orice spectacol pe care l-am sustinut vreodata. Ati fost de neegalat in seara asta", a scris pe Twitter Robbie Williams vineri noapte.

Artistul a plecat sambata la pranz din Romania.

D.R.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR și partidul lui Șoșoacă, în scădere, în intenția de vot la alegerile europarlamentare. Cum arată topul, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri SONDAJ
AUR și partidul lui Șoșoacă, în scădere, în intenția de vot la alegerile europarlamentare. Cum arată topul, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri SONDAJ
Alianţa PSD-PNL este creditată că 46,6% din intenţiile de vot la alegerile europarlamentare, AUR cu 16,7%, iar Alianţa Dreapta Unită cu 13,8%, conform unui sondaj realizat de INSCOP în luna...
Efectul renunțării coaliției la medicului Cârstoiu: Gabriela Firea va candida la București din partea PSD. PNL va merge separat cu Sebastian Burduja la alegeri
Efectul renunțării coaliției la medicului Cârstoiu: Gabriela Firea va candida la București din partea PSD. PNL va merge separat cu Sebastian Burduja la alegeri
PSD şi PNL au decis să candideze separat la Primăria Capitalei. Coaliția de guvernare a renunțat luni seara, 22 aprilie, la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu. Gabriela Firea şi Sebastian...
#despagubiri concert Robbie Williams, #Robbie Williams concert Bucuresti , #concerte