Robbie Williams inregistreaza un nou album cu Take That

Sambata, 16 Aprilie 2016, ora 14:51
1821 citiri
Robbie Williams inregistreaza un nou album cu Take That
Foto: Facebook Robbie Williams

Cantaretul Robbie Williams inregistreaza cu Take That un nou album, care urmeaza sa fie lansat in 2017, cand formatia implineste 25 de ani de la debutul discografic, informeaza contactmusic.com, care citeaza surse apropiate grupului britanic.

Potrivit contactmusic.com, artistul britanic lucreaza la cateva piese noi, iar aceasta va fi prima colaborare a sa cu fostii colegi de trupa, in ultimii sase ani.

Cantecele compuse de Robbie Williams vor fi incluse pe un album "Greatest Hits", care va fi lansat anul viitor, pentru a marca implinirea a 25 de ani de la debutul discografic al Take That.

"Lui Robbie ii place foarte mult sa faca parte din procesul creativ si are foarte multe de oferit. A influentat cu un sound electro ultimul album la care a lucrat cu trupa. Este schimbat si ia lucrurile mult mai in serios", a declarat pentru The Sun o sursa apropiata starului.

In plus, presa americana sustine ca Robbie Williams se va alatura grupului Take That pentru un turneu aniversar, in cadrul caruia va interpreta live, pentru prima data, piese noi.

In luna februarie a acestui an, Gary Barlow a confirmat faptul ca trupa va porni intr-un turneu mondial in 2017. "Scopul nostru pentru acest an este sa scoatem un nou album Take That, apoi sa facem un turneu. Va fi ceva enorm", a declarat Gary Barlow pentru The Sun.

Grupul Take That lucreaza si la un single care va face parte de pe coloana sonora a filmului "Kingsman: The Golden Circle", regizat de Matthew Vaughn, care va fi lansat pe ecrane in luna iunie.

Grupul Take That a fost infiintat, la inceputul anilor 1990, in Manchester (Anglia). Din componenta sa faceau parte Gary Barlow, Howard Donald, Mark Owen, Jason Orange si Robbie Williams. In 1995, Robbie Williams a anuntat ca paraseste trupa, iar un an mai tarziu grupul s-a dizolvat, pentru a se reuni in 2006, fara Williams. Cu sapte albume de studio, Take That a fost unul dintre cele mai de succes grupuri muzicale din Marea Britanie, din anii '90, fiind premiat, ]ntre altele, cu opt Brit Awards.

Robbie Williams, nascut pe 13 februarie 1974, si-a inceput cariera solo in 1996, cu un cover dupa piesa "Freedom" a lui George Michael. Din 1997, a lansat zece albume de studio, cel mai recent datand din 2013, "Swings Both Ways". In 2015, Robbie Williams a concertat si la Bucuresti, in cadrul turneului "Let Me Entertain You".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”,...
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei, afirmă, după decizia coaliţiei de a-l retrage pe medicul Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că se vede totuşi şi o veste...
#Robbie Williams album Take That, #Robbie Williams album nou , #discografie