Cum le multumeste Robbie Williams fanilor din Romania (Video)

Sambata, 22 August 2015, ora 16:50
5172 citiri
Cum le multumeste Robbie Williams fanilor din Romania (Video)
Foto: Facebook/Robbie Williams

Artistul Robbie Williams le-a oferit o surpriza de proportii fanilor sai, mai ales celor din Romania, acesta postand pe pagina sa oficiala de Facebook si pe site-ul sau o inregistrare facuta in Romania, in timpul concertului din 17 iulie.

Inregistrarea, devenita in mai putin de 24 de ore viral, dupa ce a fost distribuita de peste 4.500 de ori si apreciata de peste 21.000 de persoane pe Facebook Robbie Williams, prezinta multimea stransa la primul concert al artistului in Romania.

In clip este inclusa si intrarea triumfala in scena a fostului component al trupei Take That, inregistrarea fiind insotita de mesajul "Hello, is anybody there?" ("Salut, este cineva acolo?").

In timp ce fanii din Romania ai artistului isi amintesc cu emotie de spectacolul din Piata Constitutiei, multumindu-i inca o data lui Robbie Williams, un internaut britanic remarca: "Nu e deloc cinstit, domnule Williams, sa ne arati aici, in Anglia, ceea ce nu putem vedea. Vine si distreaza-ne si pe noi, te rugam!".

Concertul lui Robbie Williams a facut parte din turneul international "Let Me Entertain You", care se desfasoara in peste 10 tari. Turneul "Let Me Entertain You" a inceput in 25 martie, la Madrid, si a mai inclus show-uri in orase precum Barcelona (26 martie), Paris (30 martie), Moscova (12 aprilie), Bratislava (18 aprilie) si Tel Aviv (2 mai).

Robbie Williams, lasat fara cuvinte de romani: Mesajul transmis fanilor (Foto)

Scena pe care a urcat Robbie Williams in Romania a masurat 57 de metri lungime si 30 de metri adancime, iar intreaga productie a fost pregatita de 300 de membri ai staff-ului si 150 de masinisti, paza fiind asigurata de 600 de agenti de securitate.

Hello, is anybody there?

Posted by Robbie Williams on Friday, August 21, 2015

A.S.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Robbie Williams concert Bucuresti video, #concert Robbie Williams Piata Constitiutiei, #facebook Robbie Williams clip Romania , #stiri Robbie Williams
Comentarii