Robert Negoita ii raspunde lui Ionescu: Nu accept sfaturi de la fosti ofiteri de Securitate

Miercuri, 23 Mai 2012, ora 16:50
4699 citiri
Robert Negoita ii raspunde lui Ionescu: Nu accept sfaturi de la fosti ofiteri de Securitate
Foto: a1.ro

Referitor la declaratiile facute de dl Silvian Ionescu pe data de 22 mai 2012, candidatul USL pentru Primaria Sectorului 3, Robert Negoita, sustine ca "nu primeste sfaturi, sugestii sau orice alt sprijin de la fosti ofiteri de Securitate".

In dreptul la replica remis Ziare.com de catre Departamentul de comunicare al USL Sector 3 se arata ca:

"Referitor la declaratiile facute in data de 22 mai 2012 de dl Silvian Ionescu, fost ofiter al Securitatii, actual membru PDL si pastor al mafiei financiare de la sectorul 3, facem urmatoarele precizari:

- Un fost ofiter al Securitatii, cum este dl Silvian Ionescu si mai sunt si multi altii in PDL, nu este in masura sa ne intimideze in niciun fel.

- Faptul ca PDL, in momentul in care stie ca va pierde alegerile in mod indubitabil intr-unul dintre fiefurile sale semnificative, apeleaza la serviciile unor ofiteri de Securitate si, mai mult, alege sa comunice prin intermediul lor, nu poate decat sa ne bucure. Este inca un prilej prin care se arata foarte clar pentru toata lumea cum este constituit acest partid, pe ce fel de oameni se bazeaza si care sunt mijloacele pe care le foloseste intr-o confruntare electorala.

Alegeri Locale 2012

- Virulenta cu care se manifesta public dl Silvian Ionescu, si nu candidatul oficial la Primaria sectorului 3 din partea PDL, ne arata tuturor care sunt persoanele care isi doresc cu disperare pastrarea acestui fief si gestionarea bugetului aferent. Lasitatea lui Liviu Negoita de a nu se exprima public si de a nu se intalni cu oamenii nu poate fi nici mascata si nici suplinita de actiunile securistice ale dlui Silvian Ionescu si nici macar de colegii de partid care comunica in locul dumnealui, dl. Liviu Negoita fiind mult prea speriat.

- Inainte de a se exprima public despre concursurile private de pe Facebook, dl Silvian Ionescu ar trebui sa explice pe baza carei legi candidatul dumnealui, Liviu Negoita, isi permite sa isi aplice fotografia pe tichetele valorice pe care le-a distribuit persoanelor din sectorul 3, tichete achizitionate din bani publici. De asemenea, ii precizam dlui Silvian Ionescu faptul ca tehnicile securistice prin care cine striga mai tare ajunge sa para ca are dreptate nu mai sunt atat de eficiente precum in perioada in care acesta si le-a insusit.

Robert Negoita, plangere penala pentru combustibil si Lady Gaga

- Strict pentru informarea personala a dlui Silvian Ionescu, ii aducem la cunostinta faptul ca, spre deosebire de dl. Liviu Negoita, care nu are un minim respect fata de electoratul Sectorului 3, acesta nedorind nici sa se intalneasca cu cetatenii Sectorului 3, si nici macar sa raspunda public la acuzatiile privitoare la proprietatile detinute (direct si indirect) in tara si in strainatate si nedeclarate in declaratia de avere, candidatul USL, dl. Robert Negoita, a fost de acord, la solicitarea Organizatorului, sa participe ca invitat si "gazda virtuala - pagina Facebook" la desfasurarea Concursului Mission 3 de pe Facebook, concurs la care dl. Robert Negoita si-a manifestat disponibilitatea ca, in masura in care timpul i-o va permite, sa se intalneasca cu unii dintre participantii la concurs.

Alegeri Bucuresti 2012

In concluzie, il sfatuim pe dl Silvian Ionescu sa lase campania electorala sa se desfasoare ca o confruntare intre oameni politici. Fostii si actualii ofiteri de informatii, intr-o societate normala, au o cu totul alta menire.

Il sfatuim, de asemenea, pe dl Silvian Ionescu sa inteleaga faptul ca orice epoca apune la un moment dat. Faptul ca la Primaria Sectorului 3, impreuna cu Liviu Negoita, a constituit si dezvoltat o intreaga caracatita financiara pe care doreste sa o pastreze in functiune si dupa acest an electoral este o dorinta pe care i-o putem intelege. Dar, daca isi doreste acest lucru atat de mult, credem ca era mult mai eficient sa candideze chiar dumnealui".

Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Ciolacu: Apartenenţa României la NATO reprezintă o garanţie de securitate pentru ţara noastră. Vom continua să fim un actor influent şi constructiv FOTO/VIDEO
Marcel Ciolacu, premierul României afirmă, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că apartenenţa României la Organizația Nord Atlantică reprezintă o garanţie de securitate pentru...
Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Klaus Iohannis, președintele României a transmis, vineri, 29 martie, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că România va rămâne profund implicată în procesul de adaptare...
#Robert Negoita raspuns Silvian Ionescu, #Robert Negoita acuzatii Silvian Ionescu, #Robert Negoita plangere penala, #Robert Negoita campanie sector 3 , #candidat primarie sector 3