Robert Negoita: PSD nu poate rezista la guvernare, sa iasa acum cu fruntea sus

Marti, 25 Noiembrie 2014, ora 16:41
5718 citiri
Robert Negoita: PSD nu poate rezista la guvernare, sa iasa acum cu fruntea sus
Foto: TVR 2

Vicepresedintele PSD, Robert Negoita, sustine in continuare ca social-democratii ar trebui sa iasa de la guvernare, "cu fruntea sus", dar spune in acelasi timp ca nu are incredere in Klaus Iohannis si ca, in calitate de primar al Sectorului 3, are nevoie de un guvern PSD si de bani europeni.

Intrebat, luni seara, intr-o emisiune la TVR 2, daca isi mentine parerea exprimata in dimineata zilei de 17 noiembrie, cu privire la iesirea de la guvernare, Robert Negoita a spus: "In mod, evident, da".

"Eu cred cu tarie ca, din nefericire, PSD nu poate rezista la guvernare pana in 2016. Se vor forma in Parlament alte majoritati, vom vedea multe schimbari in care, cred eu, PSD nu are decat doua variante: sa iasa de la guvernare acum, cu fruntea sus, cu demnitate, sau sa iasa de la guvernare intr-un moment complicat pentru PSD si pentru tara, cand ar putea sa paraseasca guvernarea tocmai intr-un fel in care nu ne dorim sa se intample.

Doamne-ajuta ca ce am spus eu, si anume ca PSD sa fie dat afara de la guvernare, si asta nu mai tarziu de martie-aprilie anul viitor, sa nu se adevereasca, si eu ma rog pentru chestia asta", a spus vicepresedintele social-democrat.

Doua tabere in PSD dupa ce Ponta a pierdut alegerile: "Pasul inapoi" vs. "pastram guvernarea"

Acesta subliniaza ca, la Sectorul 3, el are nevoie de un Guvern PSD: "Am nevoie de Guvern PSD. Avem nevoie de bani europeni si de un guvern care sa atraga fonduri europene".

"Noi, PSD, nu meritam soarta PDL. Am avut o guvernare buna, chiar daca, da, este adevarat, numai cine nu munceste nu greseste", a mai afirmat primarul.

Lider PSD: Echipa lui Iohannis sa vina in Guvern, sa faca un alt fel de politica (Video)

Totodata, Robert Negoita a mentionat ca nu are incredere in presedintele ales Klaus Iohannis, dar are asteptari.

"Nu am incredere in dl Iohannis, dar am asteptari. (...) Dl Iohannis vine, putin asa, din necunoscut, avem asteptari, dar echipa i-o cunoastem destul de bine. Nu sunt oameni noi acolo, sunt oameni pe care ii stim de ani de zile", a mai spus vicepresedintele PSD.

F.N.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Robert Negoita PSD iesire guvernare, #Negoita incredere Iohannis , #primarul Sectorului 3