Fratii Negoita si alte nume sonore, pe lista clientilor unei retele de prostituate de lux (Video)

Miercuri, 10 Noiembrie 2010, ora 14:08
15213 citiri
Fratii Negoita si alte nume sonore, pe lista clientilor unei retele de prostituate de lux (Video)
Foto: Arhiva

Fratii Negoita, deputatul PSD Nicu Banicioiu, dar si alte nume sonore din tara noastra, apar intr-un dosar in care zeci de manechine sunt acuzate ca au intretinut raporturi sexuale contra cost, in cadrul unei retele de sclavie sexuala.

Informatia a fost lansata miercuri de jurnalistii de la National, in timp ce Adevarul scrie ca ancheta este confirmata de procurorii de la Crima Organizata.

Conform jurnalistilor de la "National", pe lista celor care au beneficiat de servicii sexuale platite se afla deputatul Robert Negoita, fratele acestuia, milionarul Ionut Negoita, interlopul Nuredin Beinur, dar si alte nume sonore, precum Nicolae Banicioiu sau cantaretul Adrian Enache.

Intreaga filiera era condusa de Ion Tamarjan si Relu Costan, iar fetele primeau diferite sume de bani, intre 100 si 500 de euro, si chiar promisiuni ca ar putea deveni vedete si apoi luate de sotii de catre clientii VIP.

"(...) Alexandrescu Raluca Adina a facut parte din acel grup de vreo 10 fete selectate pentru video-clipul reclama pentru Clubul Babylon. Cazata in club, a aflat de la inculpatul Costan Relu Cornel ca acel imobil era de fapt un bordel de lux. (...) In perioada 2007-2009 a intretinut acte sexuale cu inculpatul Costan Relu Cornel, iar prin intermediul acestuia acte sexuale platite cu Negoita Robert Sorin, Nuredin Beinur si Rasitzaimoglu Muammer Tahir", se arata intr-un fragment din documentul intrat in posesia jurnalistilor de la National.

Conform jurnalistilor de la Gandul, printre fetele cu care Negoita a facut sex pe bani a fost si o minora, care este acum martor cu identitate protejata.

Contactat telefonic de jurnalistii de la Gandul, Robert Negoita a declarat: "Nu am intretinut relatii sexuale cu minore, doar cu fete majore. Mie imi plac fetele si fac dragoste cu ele. Normal ca intretin relatii sexuale cu fetele care ma plac si le plac. Dar asta pentru ca ne placem si nu le platesc. E vorba insa de majore. Asta faceam pana acum un an si ceva, dar acum am prietena si nu mai am relatii cu alte femei".

Alte fragmente din dosar

"(...) Munteanu Mihaela a intretinut acte sexuale platite cu Negoita Robert Sorin, Rasitzaimoglu Muammer Tahir si Nuredin Beinur, prin mijlocirea inculpatului, cel care le ducea, pe ea si pe alte fete, care-l insoteau, cu masina sa, in locurile in care se intalneau cu clientii. (...) S-a intors dupa aceea de mai multe ori in cluburile Babylon, o perioada de timp dusa acolo de inculpatul Tamarjan Ion Valeriu cu autoturismul sau Skoda Fabia. Acelasi inculpat i-a propus, ba chiar i-a inlesnit intretinerea de acte sexuale platite cu Negoita Robert Sorin (prezentat ca un barbat bogat care o putea ajuta financiar), martor care i-a propus apoi sa intretina acte sexuale (se intelege platite) cu cativa prieteni ai sai (Banicioiu Nicolae, Enache Adrian)", se arata intr-un alt fragment.

A castigat Miss Tineretul PSD!

"(...) Negoita Robert Sorin o placea pe Ilie Stefania Diana, care-i respingea insa avansurile. A auzit ca Mihaela Munteanu a intretinut acte sexuale cu Fizz, dar nu cunoaste mai multe amanunte. In luna septembrie 2007 inculpatul i-a propus sa participe, alaturi de Titei Mirela Narcisa, la o sedinta foto in Viena, pentru FASHION TV. Isi facea astfel un portofoliu de fotografii care ar fi ajutat-o in cariera de model. (...) La intoarcerea din Viena inculpatul i-a spus ca acel contract semnat o obliga sa se intoarca dupa un timp in club, sa continue sa lucreze acolo. S-au certat atunci, asa ca inculpatul i-a promis, ca un premiu de consolare, participarea, ba chiar castigarea titlului de Miss TSD (Tineretul Social-Democrat, un alt concurs organizat sub patronajul lui Negoita Robert Sorin), promisiune onorata".

"(...) Ruscas Daniela Florentina a concurat la Miss Academy 2008 la invitatia inculpatului Tamarjan Ion Valeriu.(...) A pastrat legatura cu Negoita Robert Sorin cu care a mai intretinut si altadata acte sexuale, fie in locuinta sa, fie in hotel. El i-a propus de cateva ori sa intretina acte sexuale si cu prieteni de-ai sai, printre care Banicioiu Nicolae si Enache Adrian. A acceptat numai in cazul celui din urma".

Rin Grand Hotel, "cuibusor de nebunii"

Informatii din acest dosar au aparut si in luna iunie, atunci cand jurnalistii de la Cancan scriau ca Ion Tamarjan, patronul unei cunoscute agentii de fotomodele a fost arestat sub acuzatia de proxenetism.

Conform sursei citate, sub paravanul activitatilor de modelling si a concursurilor de frumusete desfasurate prin toata tara, procurorii DIICOT Bucuresti au aflat ca, in inima Bucurestiului, in luxoasele camere ale Rin Grand Hotel, functiona, de fapt, o incredibila retea de prostitutie de lux.

Fratii Ionut si Robert Negoita sunt apropiati de PSD. Conform jurnalistilor de la Adevarul, cei doi au facut bani in Franta, unde au plecat in 1990 si s-au ocupat de amenajari interioare. Robert a ajuns in top 300 si a candidat si la sefia PSD Bucuresti, fiind invins de Marian Vanghelie.

Fratii Negoita detin terenuri in zona de nord a Bucurestiului si sunt proprietarii Rin Grand Hotel, in care functiona, potrivit procurorilor, reteaua de prostituate de lux.

80 de fete plasate ca prostituate de lux

Conform agentiei Mediafax, fragmentele prezentate mai sus fac parte din rechizitoriul pe care procurorii DIICOT l-au intocmit in procesul in care patru barbati sunt acuzati de recrutarea a 80 de fete pe care le-au plasat ca prostituate de lux, sub paravanul unor agentii de fotomodele.

Procesul incepe in 24 noiembrie la Tribunalul Ialomita.

Cei patru trimisi in judecata sunt Ion Valeriu Tamarjan, Relu Cornel Costan, Radu Stefan Nicola si Alexandru Gabriel Voicu, primii doi in stare de arest preventiv, acestia fiind acuzati de savarsirea infractiunii de trafic de persoane.

DIICOT sustine ca activitatea infractionala s-a desfasurat sub paravanul a doua agentii de selectie si promovare a fotomodelelor, iar victimele erau plasate pe piata prostitutiei de lux din Romania, Italia si Austria , in cluburi sau la locuintele clientilor, veniturile obtinute depasind suma de 100.000 de euro.

Intr-o agenda, gasita de anchetatori la perchezitia domiciliara la Tamarjan, acesta notase ca a platit un comision de 16.000 de euro in anul 2007, pentru 16 fete recrutate in scopul exploatarii lor sexuale.

Potrivit rechizitoriului, printre tinere se aflau si minore.

DIICOT consemneaza faptul ca "inculpatul Costan Relu Cornel este cel care, in perioada in care au fost asociati, i-a facut cunostinta lui Tamarjan Ion Valeriu cu Negoita Robert Sorin, cu reprezentantii legali ai Casino Queen, cu Nuredin Beinur, Pantelis Kalliagkas, Munteanu Florin (de la radio SKY) si poate chiar si cu reprezentantii TVR2, Razvan Nicolescu - director general si Stefan Stanescu - producator de emisiuni".

"Inculpatii au abuzat de autoritatea lor si de situatia de vulnerabilitate a unora dintre modelele din agentiile lor - persoane minore, persoane care proveneau din familii monoparentale, din familii in care diferenta de varsta intre victime si fratii sai era destul de mare, cu parinti in varsta, ocupati, asa incat victima nu mai era supravegheata corespunzator, in general persoane care proveneau din familii cu venituri modeste sau medii, in curs de formare a educatiei lor, incantate evident de posibilitatea obtinerii relativ usor a unor mari sume de bani, cel putin 150 - 200 de euro pentru fiecare act sexual intretinut. Au convins astfel foarte multe dintre modelele din agentiile lor, atat impreuna atunci cand colaborau, dar si singuri, sa intretina acte sexuale platite cu diferiti sponsori ai evenimentelor de moda la care participau, indicati mai mult sau mai putin adevarat, ca persoane influente, cu relatii, care le-ar fi putut asigura nu numai castiguri banesti (imediate, prin plata actelor sexuale intretinute) dar si posibilitatea de a avea o cariera de model sau a contracta o casatorie", arata anchetatorii.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Robert Negoita prostituate, #reta prostituate Rio Grand , #stiri Robert Negoita