Membru al Academiei, in campania lui R. Negoita: Asteptam o sponsorizare ulterioara

Miercuri, 30 Mai 2012, ora 19:15
1983 citiri
Membru al Academiei, in campania lui R. Negoita: Asteptam o sponsorizare ulterioara

Un membru al Academiei Romane, Alexandru Bogdan, a anuntat miercuri ca, desi Academia va fi "de-a pururi" neimplicata politic, el il sprijina in campanie pe candidatul USL la sectorul 3 din Capitala, Robert Negoita si Academia asteapta de la acesta, dupa 10 iunie, "o sponsorizare, intr-un simpozion".

Intrebat cum anume il va sprijini pe R. Negoita in campanie, academicianul a precizat ca partea financiara este exclusa, ba din contra, Academia se asteapta la o "sponsorizare ulterioara".

"Nu am de unde sa sprijin financiar, va uitati si in conturile mele si in conturile lui, niciodata intelectualul nu a fost decat usor de orientarea celui care vinde creatia. Deci noi asteptam o sponsorizare ulterioara, intr-un simpozion, daca va fi tot in interesul comunitatii de aici, a sectorului 3, a unor elevi performanti", a spus Alexandru Bogdan.

"Academia nu se implica si nu se va implica niciodata sub aspectul politic (...) Academia este, a fost si va fi de-a pururi deasupra elementelor de partizanat politic dar va aprecia intotdeauna partea stiintifica, partea tehnica si de aceea anveloparea adusa in discutie de candidatul USL cred ca este un aspect concret de economie aplicata, economie verde", a adaugat academicianul.

Robert Negoita a declarat ca va colabora cu Academia, daca va castiga primaria sectorului 3.

"Avem nevoie si de oamenii de stiinta care sa ne ajute, sa ne sfatuiasca. Eu acum fac politica pentru ca suntem in campanie, dar din 10 iunie fac administratie, iar acolo avem probleme si avem nevoie sa gasim solutii la problemele noastre si avem nevoie de o mana de ajutor din partea Aademiei, care chiar daca nu face politica, gestioneaza zona de stiinta a acestei tari. Marele sprijin va fi din 10 iunie incolo.

Acum in campanie facem politica, Academia nu se implica, in schimb din 10 iunie semnalul este ca putem sa facem echipa in gasirea solutiilor pentru problemelor sectorului 3", explicat social-democratul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#membru Academie sponsorizare Robert Negoita, #Robert Negoita sponsorizare simpozion Academie , #stiri Robert Negoita