Robert Negoita, exclus din PSD?

Duminica, 13 Noiembrie 2011, ora 14:11
5550 citiri
Robert Negoita, exclus din PSD?
Foto: Antena 1

Organizatia PSD Sector 3 a solicitat Comisiei de Integritate a PSD, care se intruneste duminica, excluderea din partid a vicepresedintelui Robert Negoita, acuzat ca ar fi pus la conducerea PSD Sector 3 persoane excluse din partid pentru colaborare cu PDL.

"Se pare ca pe ordinea de zi va fi si un alt punct de vedere, o plangere depusa de organizatia Sector 3, impotriva lui Robert Negoita, prin care cere excluderea acestuia din partid pentru acte care sunt incompatibile cu calitatea de membru, adica in sensul ca in calitate de coordonator al organizatiei sector 3 a adus si a numit in functii persoane care nu sunt din partid, sau care au fost date afara anul trecut pentru colaborare cu PDL (...)", a declarat presedintele Comisiei de Integritate a PSD Bucuresti, Doru Giugula.

"S-ar putea sa ne dam seama ca ceea ce i se aduce in sarcina lui Negoita sa fie mai grav decat ceea ce i se aduce lui Mircea Geoana, pentru ca sa bagi oameni sa conduca partidul, care nu sunt in partid, sau sa bagi oameni care au fost exclusi pentru colaborare cu PDL, care au schimbat listele din sectii sa bagi oamenii PDL pe locurile PSD, chiar este o abare grava", a spus Giugula, potrivit NewsIn.

El a mai precizat ca este vorba de cinci oameni adusi de Negoita, intre care o persoana care fusese exclusa anul trecut din PSD.

Eventuale proceduri de excludere a lui Negoita sunt complicate, deoarece acesta este vicepresedinte al PSD, iar o asemenea solutie trebuie validata de forul care l-a ales, congresul.

Robert Negoiota: Doru Giugula va plati pentru afirmatiile sale

In replica la afirmatiile lui Gigula, Robert Negoita a declarat duminica, la Realitatea TV, ca "nu exista o astfel de propunere" si ca ce declara Gigula este "e neprofesional si neadevarat". Mai mult, acesta a afirmat ca "Giugula minte in tot ce spune". "Eu nu sunt membru la PSD sector 3 si nu ma poate exclude", a mai spus Negoita, adaugand ca "Doru Giugula va plati pentru afirmatiile sale".

"Doru Giugula nu se poate aduce acolo cu o propunere de excludere (...) Doru Giugula minte", a explicat el, sustinand insa ca nu are de impartit nimic cu acesta. "PSD nu vrea excluderea lui Robert Negoita si va asigur de asta!", a conchis pesedistul.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#excludere PSD Robert Negoita, #Doru Giugula Robert Negoita , #stiri Robert Negoita