Robert Turcescu, locotenent-colonel sub acoperire - Macovei: Poate e o provocare pentru acel candidat

Duminica, 21 Septembrie 2014, ora 22:27
14305 citiri
Robert Turcescu, locotenent-colonel sub acoperire - Macovei: Poate e o provocare pentru acel candidat
Foto: Adevarul

Jurnalistul Robert Turcescu a dezvaluit duminica seara ca a fost locotenent-ofiter sub acoperire si se va retrage din viata publica.

Turcescu a precizat si ca renunta la emisiunea pe care o avea la B1 Tv, aratand ca "nu mai puteam veni in fata voastra vorbind despre ofiterul acoperit care candideaza la presedintie si eu sa ma simt asa in interiorul meu".

Robert Turcescu a fost locotenent-colonel sub acoperire: Renunt la emisiune. Eram fariseu, un nimeni

Avand in vedre aceasta din urma declaratie, candidatul la presedintie Monica Macovei a declarat, la Realitatea Tv, ca este posibil ca, prin acest gest, Turcescu sa lanseze o provocare pentru "acel candidat" despre care presedintele Traian Basescu a insinuat ca ar fi ofiter sub acoperire.

"N-am ce sa spun, n-am cum sa comentez asta. Poate ca l-a apasat si a vrut sa spuna, poate ca este o provocare pentru acel candidat", a spus Macovei, la postul de televiziune citat.

Anunt ciudat pe blogul lui Robert Turcescu: Da, am fost locotenent-colonel sub acoperire (Foto)

Si deputatul PNL Alina Gorghiu a comentat duminica dezvaluirile lui Turcescu, amintind si ea de "prezidentiabilul ofiter-acoperit".

"Eu, ca om politic, nu l-as pune pe axul victimelor, nu-l califica drept victima. Se perpetueaza tema si dezbaterea despre acel agent. Presedintele arunca o piatra, o petarda, si discutam de doua saptamani de subiectul asta", a spus la Realitatea Tv Alina Gorghiu.

Jurnalistul Robert Turcescu a dezvaluit ca a fost locotenent-ofiter sub acoperire. Anuntul a fost facut intai pe blogul jurnalistului, insa au existat indoieli privind postarea, vehiculandu-se ideea ca ar fi fost victima hackerilor.

Ulterior, la B1Tv, postul la care, pana acum, Turcescu avea emisiune, acesta a spus ca el este cel care a postat informatia si documentele, ca si le asuma si ca regreta ceea ce a facut.

Duminica, in jurul pranzului, pe blogul lui Robert Turcescu a aparut o postare prin care acesta dezvaluia ca a fost locotenent-colonel sub acoperire, anuntul fiind insotit de fotografii ale unor state de plata si livretul militar, in acesta din urma mentionandu-se ca Turcescu ar fi fost avansat in 2010 la gradul de locotenent-colonel de Unitatea Militara 02515 B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Robert Turcescu ofiter acoperit, #Robert Turcescu locotenent Monica Macovei , #ofiter acoperit