Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Turcescu, declaratii dupa deconspirare: Nu fug de nimic - ce spune despre dovezile prezentate

Miercuri, 24 Septembrie 2014, ora 17:10
10562 citiri
Turcescu, declaratii dupa deconspirare: Nu fug de nimic - ce spune despre dovezile prezentate

Jurnalistul Robert Turcescu a facut primele declaratii, miercuri, dupa auto-deconspirarea sa ca ofiter acoperit, afirmand ca nu fuge de nimic si ca spera sa aiba parte de judecatori drepti.

"Ca sa nu ne complicam in declaratii, spun doar atat: ceea ce am avut de spus, de aratat, am aratat, eu. Nu sunt eu cel in masura sa judece lucrurile astea. Partea mea de adevar sau lucrurile pe care le-am avut de spus, le-am spus. De acum inainte, nu la mine e responsabilitatea judecarii acestor lucruri. Tot ce imi doresc este sa existe judecatori drepti.

Robert Turcescu, ofiter acoperit: Ce va face Parchetul General

In momentul de fata, atat cei care judeca pro sau contra - e dreptul lor, pot sa faca acest lucru, dar eu ma vad in momentul de fata in situatia de a vrea sa ajung in fata unui judecator drept.

Nu eu sunt cel care decid in momentul de fata ce am facut, ce n-am facut. Nu fug de nimic, m-ati gasit acasa, am stat de vorba. Nu vreau sa comentez ce se scrie in documentele respective, ce nu se scrie", a declarat Robert Turcescu, intr-un interviu pentru Romania Tv.

Turcescu, ofiter acoperit Risca ani de inchisoare?

Acesta s-a declarat linistit si impacat dupa dezvaluirile facute, afirmand ca sunt cele mai fericite zile din viata sa, dupa nasterea fetei sale.

"Am avut un rucsac cu pietre in spinare, pe care l-am carat cat l-am carat. Ma simt un om linistit si foarte impacat, pentru ca zilele din urma probabil ca sunt cele mai fericite zile din viata mea, daca nu iau in calcul nasterea copilului.

Ma simt impacat, linistit, nu fug nicaieri, sunt aici, dar mai mult de atat nu am ce sa spun in acest moment eu", a mai afirmat Turcescu, repetand ca isi doreste judecatori drepti.

Totodata, el a precizat ca nu s-a uitat la televizor in ultimele zile.

"Nu vreau sa mai impart lumea in alb si negru, nu vreau sa ma justific in momentul de fata. Nu la televizor, aici, in fata portii. (...) Raspunsurile mele astea sunt: mai mult de ce am spus si la B1 Tv si in aceasta declaratie, nu am ce sa spun.

Daca va exista aceasta decizie a unui judecator, in fata lui voi spune absolut tot. Sub juramantul pe Biblie voi spune ce ma va intreba judecatorul", a mai precizat jurnalistul.

Acesta a spus ca, in momentul de fata, nu se judeca pe sine, dar ca este convins ca deseori a gresit "din prostie, din alte motive".

"Eu vreau sa existe o judecata in legatura cu acest lucru. Ce vor decide e decizia lor, nu e decizia mea. Daca maine vine cineva si ma invita cineva, ma duc. Daca exista o judecata, nu imi doresc decat judecatori drepti", a mai subliniat Robert Turcescu.

Robert Turcescu a fost locotenent-colonel sub acoperire: Renunt la emisiune. Eram fariseu, un nimeni

Jurnalistul Robert Turcescu a dezvaluit, duminica seara, ca a fost locotenent-colonel sub acoperire. Anuntul a fost facut intai pe blogul jurnalistului, insa au existat indoieli privind postarea, vehiculandu-se ideea ca ar fi fost victima hackerilor.

Ulterior, la B1 TV, postul la care, pana acum, Turcescu avea emisiune, acesta a spus ca el este cel care a postat informatia si documentele, ca si le asuma si ca regreta ceea ce a facut. El a mai adaugat ca nu va mai face emisiuni si nu va mai aparea in public.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Robert Turcescu declaratii, #Robert Turcescu judecatori drepti, #Turcescu ofiter acoperit , #ofiter acoperit