Turcescu si-a depus candidatura pentru Capitala: Am vrut sa vad daca pot obtine voturi

Luni, 25 Aprilie 2016, ora 17:37
2469 citiri
Turcescu si-a depus candidatura pentru Capitala: Am vrut sa vad daca pot obtine voturi
Foto: Facebook/ Robert Turcescu

Robert Turcescu si-a depus luni candidatura la Primaria Capitalei din partea Partidului Miscarea Populara (PMP), declarand ca nu a dorit sa fie numit in nicio functie prin intrarea in partid, ci a avrut sa vada daca poate obtine voturi.

"Eu vin in fata bucurestenilor dand un examen. Nu am vrut sa fiu numit in nicio functie, am vrut sa vad daca pot obtine voturi. Este examenul cel mai important pentru un om politic", a declarat Turcescu.

El a mai spus ca, dupa parerea sa, partidul in care s-a inscris este singurul care propune electoratului oameni noi.

"Evident avem in spate experienta extraordinara pe care o are Traian Basescu, atat ca primar general al Capitalei, cat si ca presedinte al Romaniei. (...) Ca in orice inceput, exista inerente alunecari, inerente probleme. Se vor rezolva. Dar, vorba lui Lucian Blaga, orice inceput se vrea fecund. Asta se va intampla si cu Partidul Miscarea Populara. Usor, usor vom creste si eu sunt convins ca in toamna aceasta forta politica va avea un cuvant, nu important, ci decisiv, de spus in ceea ce priveste configuratia parlamentara", a spus Robert Turcescu.

Intrebat daca crede ca faptul ca s-a deconspirat cu un an si jumatate in urma va fi un dezavantaj in campanie, Turcescu a raspuns ca a lamurit lucrurile din punctul acesta de vedere, indicand declaratiile facute duminica seara la B1 TV.

Turcescu: Niciodata nu am raspuns la ordinele nimanui, cu atat mai putin ale unui serviciu secret

In septembrie 2014, Turcescu a dezvaluit ca a fost locotenent-colonel sub acoperire. Fostul jurnalist a anuntat atunci in direct, la B1 Tv, ca renunta la emisiunea pe care o realiza la respectivul post de televiziune si ca se retrage din viata publica, lucru pe care nu l-a facut, in cateva luni revenind cu emisiuni la Nasul TV si apoi lansand televiziunea online Unde TV.

Robert Turcescu a fost locotenent-colonel sub acoperire: Renunt la emisiune. Eram fariseu, un nimeni

In iunie 2012, Turcescu aparea pe o lista cu numeroase personalitati din viata publica care primisera grade de ofiteri in rezerva, doar pentru ca absolviseara Colegiului National de Aparare. Gradele le-au fost acordate mai multor politicieni, dar si Laurei Codruta Kovesi, lui Mugur Isarescu sau Gheorghe Hagi, in perioada 2011 - 2012, in perioada cat ministru al Apararii a fost Gabriel Oprea.

Coloneliada: Sute de oficiali, ofiteri peste noapte. "Poti ajunge fara sa stii"

In noiembrie 2012, Ministerul Apararii le retragea gradele lui Turcescu, Kovesi si Kelemen Hunor, la cerere, si, in urma unei analize, celorlalti care le primisera fara justificare.

MApN retrage 800 de grade militare. Isarescu, Mihai-Razvan Ungureanu, Sorin Blejnar si Hagi, cu epoletii usurati

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Turcescu depunere candidatura , #PMP