Anastase: Ponta e un procuror ratat, a esuat pe malul stalinist al Romaniei

Sambata, 08 Octombrie 2011, ora 18:30
1487 citiri
Anastase: Ponta e un procuror ratat, a esuat pe malul stalinist al Romaniei
Foto: Bihoreanul

Prim-vicepresedintele PDL, Roberta Anastase, a declarat, sambata, ca Victor Ponta este "un procuror ratat", "un om care a esuat pe malul stalinist al Romaniei", in replica la declaratiile liderului PSD potrivit carora si-ar dori sa fie din nou procuror pentru a-i judeca pe democrat-liberali.

"Am vazut pe domnul Victor Ponta repetand in mod aproape obsesiv in cadrul ultimelor dicursuri faptul ca doreste sa se intoarca la meseria lui de procuror. (...) Sa-i spunem lui Victor Ponta ca justitia astazi este libera. Ca justitia isi face propria ei curatenie in interior si ca oameni corupti ca Victor Ponta nu mai au ce cauta in sistemul de justitie. Oameni corupti, profund corupti trebuie sa-si gaseasca doar rezolvarea problemelor intr-un sens drept in justitie, dar in niciun caz sa nu fie cel care sa judece sau sa ancheteze.

Despre asta vorbim si asta este raspunderea noastra sa asiguram in continuare libertatea justitiei, iar sistemul, un sistem comunist, un sistem dictatorial, un sistem care impune teroarea, nu mai trebuie sa existe in Romania.

Profund imatur, Victor Ponta nu este decat un procuror ratat, un om care a esuat pe malul stalinist al Romaniei", a spus Roberta Anastase, citata de Mediafax.

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a participat, sambata, la Pitesti, alaturi de presedintele PDL, Emil Boc, si de alti lideri de marca ai partidului, la sedinta de constituire a Comisiei de justitie, drepturi cetatenesti si relatii externe a PDL.

Victor Ponta a declarat recent ca si-ar mai dori sa fie din nou procuror, daca astfel ar avea ocazia sa demaste toata minciuna si coruptia lui Gheorghe Flutur si a altor lideri PDL.

"As vrea sa redevin procuror pentru toti hotii din PDL, nu doar pentru Flutur. Pentru Roberta Anastase, cea care a furat voturi de mai multe ori in Parlament si care trebuie sa raspunda penal. La fel si Adriean Videanu, care a semnat contracte pana in 2018 cu baietii destepti. La fel si doamna Udrea, care are nenumarate proiecte supraevaluate chiar de zece ori, semnate de mana domniei sale", a spus Victor Ponta.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Roberta Anastase Victor Ponta, #Anastase Ponta procuror, #Victor Ponta procuror , #PDL