Roberta Anastase: Sa va pregatiti ca tot noi vom guverna din 2012

Vineri, 02 Septembrie 2011, ora 11:40
2971 citiri
Roberta Anastase: Sa va pregatiti ca tot noi vom guverna din 2012
Foto: Arhiva

Prim vicepresedintele PDL Roberta Anastase le-a spus tinerilor democrat liberali sa invete si sa se pregateaca pentru ca tot PDL va guverna si din 2012, deoarece romanii, chiar daca au suferit, sunt inteligenti si vor intelege ca prin masurile luate guvernantii au adus Romania la liman, prin criza economica.

"Sa invatati si sa va pregatiti ca tot noi vom guverna si din 2012. Romanii sunt mult - mult mai inteligenti decat cei din Opozitie, iar noi trebuie sa le aducem argumente logice. Multi romani sufera, dar au inteles ca aceste masuri au fost necesare. Noi am avut curajul sa trecem Romania prin criza economica si o scoatem la liman. Asta este cheia alegerilor din 2012", a declarat presedintele Camerei Deputatilor, vineri, la scoala de vara a tinerilor PDL, de la Eforie Nord.

Roberta Anastase a precizat ca cetatenii au de ales intre doua viziuni, in viitorul apropiat, si de actiunile PDL din viitor depinde pe care o vor alege.

"Cetatenii au de ales intre doua viziuni - a nostra, care ne dorim ca decizia sa fie cat mai aproape de cetateni, sau a doua varianta a unui stat puternic totalitar care tine cetatenii legat de el. Noi trebuie sa avem puterea si curajul de a le explica aceste lucruri. Sigur, uitati-va la liderii Opozitiei: singura lor definitie este aceea de iresponsabilitate, acestia gandesc foarte putin, asta arata in tot ceea ce spun si le mai place si sa se razgandeasca.

Trebuie sa ne intoarcem la cetateni, lor trebuie sa le explicam ce am vrut, ce am realizat si ce vrem sa facem in urmatoarea perioada", le-a mai transmis presedintele Camerei Deputatilor tinerilor PDL.

Roberta Anastase a militat din nou pentru comasarea alegerilor, criticand in acelasi timp decizia Opozitiei de a se opune acestui proiect.

"In urma cu doua saptamani au spus ca sunt de acord cu comasarea alegerilor, acum spun ca nu. Eu cred ca este o idee buna. Este important sa existe un singur blocaj intr-un an electoral, ca sa nu mai vorbim de cheltuieli. Cheia in Romania de azi este responsabilitatea; romanii au votat la referendumul din 2009 parlamentari dintr-un singur tur si reducerea numarului de parlamentari, asta trebuie sa facem noi in urmatoarea perioada, dar nu cu acesti doi lideri sau cu USL, care au demonstrat de fiecare data ca nu au responsabilitate.

Crin Antonescu nu are responsabilitatea sa isi puna ceasul sa sune, nu sa conduca Romania, iar Victor Ponta, copilot, cand deschide gura se rastoarna masina. Radu Mazare e pus sa danseze samba, asta e solutia PSD la toate problemele", a conchis Anastase.

Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#Roberta Anastase PDL, #comasare alegeri 2012 , #PDL