Anastase, despre o candidatura a lui MRU: Este nerealista, nu este membru PDL

Luni, 18 Iunie 2012, ora 16:17
2165 citiri
Anastase, despre o candidatura a lui MRU: Este nerealista, nu este membru PDL
Foto: Arhiva

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a declarat ca o eventuala candidatura a lui Mihai Razvan Ungureanu intr-o functie de conducere a PDL este "o situatie nerealista", intrucat acesta nu este membru PDL.

"Discutam despre o situatie nerealista, pentru ca Mihai Razvan Ungureanu nu este in momentul de fata membru al PDL si vorbim despre alegeri care au loc in interiorul PDL", a afirmat Roberta Anastase, luni dupa-amiaza, raspunzand la o intrebare privind o posibila candidatura a fostului premier la o functie de conducere in randurile democrat-liberalilor.

La randul sau, presedintele Camerei Deputatilor a precizat ca nu s-a gandit inca la o candidatura a sa pentru vreo functie in conducerea PDL.

"Nu m-am gandit la acest lucru, nu ma gandesc la o functie, nu asta e important. Trebuie sa vorbim despre oameni, despre proiecte", aratat Anastase.

Nici secretarul general al PDL, Ioan Oltean, nu stie daca va candida la vreo functie in partid. Insa, a tinut sa sublinieze ca tot cei care s-au aflat in fruntea partidului au fost cei mai buni.

"Cele mai bune rezultate la alegerile locale le-au obtinut organizatiile conduse de cei din Biroul Permanent", a declarat, luni, Ioan Oltean.

Colegiul Director al PDL a decis in sedinta de duminica seara, prin vot, organizarea unei Conventii Nationale Extraordinare in aceasta luna, la care sa fie aleasa o noua conducere a partidului, respingand astfel ideea unei conduceri interimare pana dupa alegerile parlamentare.

PDL a decis: Conventie Extraordinara pe 30 iunie pentru alegerea unei noi conduceri

Vorbind despre dezbaterile din interiorul PDL, de joi, cand liderii partidului si-au adresat cuvinte grele, presedintele Camerei Deputatilor a explicat ca aceste dezbateri sunt purtate in interiorul partdiului si "niciodata nu m-ati vazut comentand in afara partidului".

"(...) Niste informatii pe surse si peste 90% din toate informatiile pe care le-ati vehiculat in weekend sunt eronate", le-a spus deputatul PDL jurnalistilor, referindu-se la informatiile potrivit carora liderul PDL Targu Mures, Dorin Florea, ar fi intrebat-o ironic daca se crede la discoteca in calitate de sefa a deputatilor. Discutiile ar fi avut loc in cadrul sedintei PDL de joi.

Sedinta cu scandal la PDL: Dorin Florea, catre Anastase: Te crezi la discoteca?

"Te crezi la discoteca? Te-am pus sefa la Parlament sa numeri bile, nu sa-ti bati joc", i-ar fi spus Dorin Florea, Robertei Anastase.

"Nu am sa comentez lucrurile care se spun interior. Tocmai de aia discutiile le purtam in interior, ca sa construim, sa gasim solutii. (...) Nici macar nu am discutat despre oameni, suntem intr-o etapa in care facem evaluari, facem analize.

M-au deranjat inregistrarile, pentru ca eu consider ca fiecare partid, ca o familie, are nevoie de intimitatea lui, de aceea consider ca este important ca discutiile sa aiba loc in interiorul lui", a completat presedintele Camerei Deputatilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Anastase candidatura MRU PDL, #Anastase candidatura nerealista Mihai Razvan Ungureanu, #Anastase candidatura functie PDL, #Anatastase Dorin Florea discoteca, #Anastase alegeri conducere PDL , #presedinte Camera Deputatilor