Anastase ii acuza pe parlamentari ca fac presiuni asupra angajatilor Camerei

Joi, 27 August 2009, ora 16:36
1479 citiri
Anastase ii acuza pe parlamentari ca fac presiuni asupra angajatilor Camerei

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, le-a cerut joi parlamentarilor sa nu mai exercite presiuni asupra angajatilor Camerei pentru ca acestia nu isi mai pot indeplini atributiile de serviciu.

"Cu aceasta ocazie ii rog pe colegii parlamentari sa nu mai puna presiune pe angajatii Camerei deorece pentru functionarii publici a devenit extrem de dificil sa isi duca la bun sfarsit atributiile de serviciu. Eu consider ca am actionat in limitele mandatului pe care il detin", a mai declarat democrat liberala.

Roberta Anastase a mai declarat joi ca ea nu a dat miercuri nicio dispozitie niciunui angajat sa faca ceva in legatura cu documentul trimis de Elena Udrea in care numele presedintelui comisiei de ancheta era scris Ludovic "Organ", in loc de Orban.

"In legatura cu incidentul semnalat ieri (miercuri n.red.) am dispus o ancheta. Eu nu am dat nicio dispozitie niciunui angajat sa faca ceva si niciodata nu mi-am depasit mandatul de presedinte. Daca m-ar fi sunat secretara mea i-as fi spus sa nu mearga acolo. Ea l-a rugat pe secretarul comisiei sa corecteze greseala. Astept rezultatele analizei facute de comisie si in functie de asta voi lua o decizie", a declarat presedintele Camerei Deputatilor.

Roberta Anastase a tinut sa reaminteasca faptul ca ea a convocat Biroul Permanent al Camerei atunci cand au aparut in presa inregistrarile din timpul audierilor comisiei, dar acesta nu s-a desfasurat din lipsa de cvorum.

"Toti cei implicati au dat note explicative, iar finalizarea anchetei s-a produs pe 18 august. Personalul si echipamentul din cadrul administratiei Camerei nu a fost implicat. Pentru a clarifica toate aceste lucruri am convocat o sedinta a Biroului Permanent sa se discute si problema inregistrarilor, dar nu au putut fi discutate din lipsa de cvorum. Secretarul general a decis extinderea cercetarilor", a mai declarat Roberta Anastase.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban face mare scandal din opoziție. Fostul premier, fost lider al PNL, se află într-un război continuu după ce Klaus Iohannis l-a trecut pe „linie moartă". Ludovic Orban este...
#Roberta Anastase, #ancheta Elena Udrea, #dispozitii angajati Camera , #presedinte Camera Deputatilor