PC depune plangere contra lui Anastase

Marti, 10 Aprilie 2012, ora 12:32
1583 citiri
PC depune plangere contra lui Anastase
Foto: Arhiva

Presedintele PC Daniel Constantin a spus marti ca formatiunea va face o plangere penala contra Robertei Anastase pentru abuz si fals intelectual deoarece presedinta Camerei a scris intr-o adresa ca PC nu e partid parlamentar, in schimb UNPR este.

"Astazi vom depune impotriva doamnei Roberta Alma Anastase o plangere penala pentru un abuz dovedit in mod irevocabil de instanta, cu urmatoarele capete de acuzare: abuz in serviciu contra intereselor personale, abuz in serviciu contra intereselor publice si fals intelectual.

Saptamana trecuta, atunci cand s-a format noul Birou Electoral Central in vederea organizarii alegerilor locale din anul 2012, doamna Roberta Anastase a trimis catre BEC o adresa prin care certifica faptul ca UNPR este partid parlamentar, in schimb PC nu este partid parlamentar.

Am depus o contestatie in instanta, in mod irevocabil am castigat aceasta contestatie. Cu alte cuvinte, PC este partid parlamentar, ca atare are dreptul de a-si desemna o persoana in BEC", a explicat Constantin.

Conservatorii se gandesc sa faca plangeri in perioada urmatoare si impotriva altor persoane din alte institutii ale statului care au sprijinit "acest abuz al doamnei Anastase".

Daniel Constantin s-a aratat insa destul de sceptic ca justitia isi va face datoria. "Nu avem mari asteptari pentru ca dupa cum stiti doamna Anastase mai are o plangere depusa acum un an si jumatate, la care nici pana acum nu avem un raspuns definitiv, daca a furat sau nu voturile la legea pensiilor. Dar sigur ca va veni anul 2013 in care doamna Anastase, nemaifiind in pozitia pe care o are astazi, va trebui sa vina in fata procurorilor sa justifice de ce a comis astfel de abuzuri", a mai aratat el.

Intrebat de ce nu depune plangere si pentru Vasile Blaga, Constantin a spus ca "Doamna Anastase este recidivista. Vom lua in calcul si adresa pe care a trimis-o dl Blaga si vom decide in consecinta".

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Partidul Conservator plangere Roberta Anastase , #presedinte Camera Deputatilor