Anastase: Democrat-liberalilor le este indiferent cine devine sef al PSD

Vineri, 19 Februarie 2010, ora 19:13
1741 citiri
Anastase: Democrat-liberalilor le este indiferent cine devine sef al PSD

Liderul PD-L Prahova, Roberta Anastase, a declarat vineri ca informatiile lansate de Adrian Nastase, potrivit carora organizatiile PD-L ar fi primit ordin sa ajute la realegerea lui Mircea Geoana sunt "o aberatie" si ca democrat-liberalilor le este indiferent cine castiga sefia PSD.

"Informatiile lansate de Adrian Nastase mi se par o aberatie, noua ne este chiar indiferent cine castiga alegerile din PSD. Este campanie in partidul lor, iar sirul de minciuni e nesfarsit. Cred ca domnul Nastase inventeaza astfel de lucruri", a comentat Anastase, adaugand ca fostul premier a lansat afirmatiile respective despre PD-L pentru a-i folosi in batalia pe care o duce impotriva actualei conduceri.

Intrebata daca informatia ca PD-L ar vrea mentinerea lui in functie l-ar dezavantaja pe Mircea Geoana, Anastase a raspuns: "Nu stiu, de mult ma straduiesc sa inteleg modul in care se desfasoara lucrurile in PSD. Problema e ca asa gandesc ei campaniile in partid".

Anastase l-a acuzat pe Adrian Nastase ca, in campania prezidentiala, a mai lansat "minciuni" in legatura cu PD-L.

"A mai fost o declaratie de-a lui Adrian Nastase pe la inceputul campaniei electorale, atunci a spus ca PD-L le face rau si ca presedintele organizatiei PSD Mizil a ramas fara loc de munca din cauza noastra. Ulterior, am aflat ca nu a fost dat afara, ci s-a pensionat si ca era subordonat primariei Mizil, care l-a sustinut pe Adrian Nastase", a relatat democrat-liberala.

Traian Basescu, "arma" in campania din PSD

Adrian Nastase scrie pe blogul sau ca are informatii din teritoriu ca organizatiilor PDL li s-a transmis de la centru sa ajute cu orice pot la realegerea lui Mircea Geoana, el avertizand, fara a face nominalizari, ca nu mai trebuie sa fie lasata in partid "coada lui Basescu".

"Nimeni nu trebuie sa isi faca iluzia ca Traian Basescu nu e interesat de deznodamantul Congresului nostru. Iar celor care inca aveau dubii, le dau o informatie: din tara, ma suna tot mai multi colegi care imi spun cat de mare este agitatia la organizatiile vecine, ale PD-L. De exemplu, in Dambovita (Florin Popescu), in Prahova (Roberta Anastase) si in Buzau (Cezar Preda), se fac sedinte in care li se transmite activistilor PDL ca trebuie sa contribuie cu orice pot la realegerea lui Mircea Geoana."

"Inclusiv prin presiuni si promisiuni de orice fel catre activul PSD, catre alesii nostri locali si catre parlamentari. Orice pentru front, orice pentru victorie", scrie Nastase, care avertizeaza ca pentru adversarii PSD orice alta varianta decat Mircea Geoana ar fi un "semn ca PSD s-a schimbat, ca a inteles ca trebuie sa se intareasca".

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Nastase inventeaza, #PDL folosit PSD, #Roberta Anastase PSD, #Basescu , #PSD
Comentarii
Poza Nedumeritu
Nedumeritu
rank 5
"Dragostea" dintre d-ra Anastase si Nastase este binecunoscuta. Deci declaratiile domniei sale nici nu puteau suna altfel. Indiferent de subiect.
Poza bigone
bigone
rank 2