Roberta Anastase o da in judecata pe Aura Vasile pentru calomnie (Video)

Marti, 05 Octombrie 2010, ora 15:14
2132 citiri
Roberta Anastase o da in judecata pe Aura Vasile pentru calomnie (Video)

Presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, vrea sa o dea in judecata pe deputata PSD Aura Vasile pentru calomnie, dupa ce social democrata a acuzat-o pe Anastase ca ar fi votat o lege, desi ar fi fost absenta din sala.

"In sedinta din 5 octombrie, deputatul PSD Aura Vasile a avut o interventie de la microfonul Camerei Deputatilor in care sustinea ca presedintele Camerei, Roberta Anastase, nu este prezenta la lucrarile Camerei, desi apare ca a votat mai multe proiecte de lege", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Din aceasta cauza, Roberta Anastase intentioneaza sa o actioneze in instanta pe social-democrata pentru calomnie, mai precizeaza comunicatul.

O noua frauda marca Anastase - PSD depune inca o plangere penala

Anastase a declarat ca era in plen in momentul in care social-democrata Aura Vasile a lansat acuzatiile la adresa ei, aceasta fiind si "proba cea mai clara" ca a participat la vot, adaugand ca deputatul PSD" are o problema de buna crestere".

"M-am ridicat in momentul in care dna Aura Vasile a facut acele acuzatii. Mai mult decat a ma ridica si a ma vedea in momentul in care a facut acele declaratii, o proba mai clara de atat nu exista. Puteam sa inteleg ca nu m-a observat, daca isi cerea scuze, dar a continuat.

Deja consider ca acest comportament al dumneaei. Nu vreau sa folosesc cuvinte dure, dar e clar o problema de buna crestere", a mai spus Anastase.

Presedintele Camerei Deputatilor invoca o inregistrare video din plenul de marti care ar demonstra ca se afla in sala si si-a exprimat votul in mod regulamentar, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

"Inregistrarea video postata pe site-ul Camerei Deputatilor din sedinta plenului Camerei din data de 05.10.2010 (marti - n.r.) arata in mod evident (v. min. 3.18.30-3.28.53 si pentru edificare 3.36.13) ca Roberta Anastase a fost prezenta in sala si si-a exprimat votul in mod regulamentar.

Doamna presedinte Roberta Anastase s-a aflat in sala de plen pe tot parcursul votului final, langa deputatii PDL William Branza si Mihai Apostolache", se arata in comunicat.

Deputatul PSD Aura Vasile a acuzat-o pe Anastase ca a lipsit de la primul vot dat in cadrul sesiunii de vot final, desi, conform votului electronic, apare ca ar fi votat.

Social democrata a anuntat ca a cerut deja inregistrarile video pentru a demonstra frauda.

Roberta Anastase, cercetata penal dupa votul pe Legea pensiilor

"Va desfasurati activitatea fara sa aveti cvorumul de sedinta. S-a votat pe mai multe cartele si imi pare rau pentru doamna Roberta Anastase, dar vreau sa spun ca orice inregistrare video a zilei de azi poate sa demonstreze ca la primul vot pe Proiectul 389/2010 nu a fost in sala, iar Roberta Anastase apare ca si cum a votat.

Am solicitat deja inregistrarile video, domnule presedinte, si probabil ca cineva din corpul tehnic a spus acest lucru si ati anuntat-o pe doamna Roberta. Pe primul proiect de lege, acolo unde Roberta apare ca a si votat nu a fost in sala. Roberta, la primul proiect n-ai fost in sala! Nu ai fost in sala, Roberta!", i-a strigat Aura Vasile, potrivit Newsin.

PSD a anuntat ca va completa plangerea penala depusa deja pe numele Robertei Alma Anastase, cu noile acuzatii, privind exercitarea frauduloasa a votului, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Cât de mult își dorește Ciolacu victoria Gabrielei Firea la Capitală: ”La nivel vizibil, vor fi declarate susțineri”
Odată cu retragerea medicului Cătălin Cîrstoiu și renunțarea la candidatura comună PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, se găsea în situația...
#Anastase judecata Aura Vasile, #Anastase plangere penala, #Anastase legea pensiilor , #PSD
Comentarii
Poza ascutitoarea
ascutitoarea
rank 5
Aura Vasile este urata la suflet
Poza vestala
vestala
rank 5