Anastase despre Badescu: Trebuia sa-si dea demisia din Parlament

Joi, 03 Iunie 2010, ora 08:01
2018 citiri
Anastase despre Badescu: Trebuia sa-si dea demisia din Parlament

Presedintele Camerei Deputatilor Roberta Anastase a declarat miercuri ca a luat demisia lui Iulian Badescu din PD-L si ca pe un esec personal, fiind cea care i-a sustinut candidatura la Prahova, adaugand ca, daca tot avea dileme mari, senatorul ar fi trebuit sa plece cu totul din Parlament.

"A fost o greseala, noi am sperat ca e un om tanar care se poate integra intr-o echipa de tineri cum avem noi la Prahova si sa se gandeasca mai putin la interesul personal sau sa nu existe exclusiv interesul personal in viata lui. Nu s-a intamplat lucrul asta, din pacate. Eu am avut o discutie cu el acum trei zile, spunea ca analizeaza. Mi-a spus ca interesul lui personal este ca sa-i fie bine lui si familiei lui, exact asta a fost si citatul", a spus Anastase miercuri, la B1 Tv, vorbind despre fostul sau coleg, Iulian Badescu, care a anuntat ca pleaca din PD-L si se inscrie in PSD.

"Trebuie sa recunosc ca am un gust amar si am luat-o si ca pe un esec personal tocmai pentru ca, cum se spune, nu am avut mana buna. A candidat pentru PD-L, a intrat in PD-L cu cateva saptamani inainte, PDL i-a dat si voturile pentru ca nu avea niciun fel de notorietate, au muncit membrii PD-L pentru ca Iulian sa iasa parlamentar", a mai spus democrat-liberala de Prahova.

In plus, Anastase a afirmat ca daca Badescu stie foarte bine ca a fost ales cu voturile PD-L, "pana la urma ar fi o chestiune de onestitate daca tot are niste dileme atat de mari, sa-si dea demisia din Parlament, sa mearga pana la capat".

Roberta Anastase mai spune ca este eronata si ideea potrivit careia Badescu s-a mutat de la putere in opozitie. "In Prahova, presedintele CJ, presedintele PSD este la putere, deci el s-a mutat la putere in Prahova, acolo unde are si firmele", a spus Anastase, dupa ce moderatorul emisiunii la care presedintele Camerei a participat a spus ca Badescu a plecat de fapt pentru ca avea mai multe firme pe care nu i-ar fi convenit sa le lase pentru a-si pastra statutul de parlamentar PD-L.

Senatorul Iulian Badescu, care si-a dat demisia din PD-L pentru a se alatura PSD, a declarat intr-o conferinta alaturi de Victor Ponta, ca parlamentarii puterii nu au stiut nimic despre situatia economica, iar pozitia premierului Emil Boc a fost pe principiul "cine nu e cu noi, e impotriva noastra".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Roberta Anastase, #Anastase Iulian Badescu, #Iulian Badescu PSD , #stiri Roberta Anastase