Roberta Anastase la TV Ziare.com: Nici opozitia nu e rea

Joi, 26 Noiembrie 2009, ora 12:02
3537 citiri
Roberta Anastase la TV Ziare.com: Nici opozitia nu e rea

Opozitia nu este rea pentru un partid, mai ales in perioade de criza economica, a declarat joi, pentru TV Ziare.com, presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase.

"Nici opozitia nu e rea, nu asta ma inspaimanta ca om politic tanar pentru ca viata merge inainte si uneori in opozitie, cand economiei ii merge foarte greu, este destul de comod pentru oamenii politici", a declarat, pentru TV Ziare.com, Roberta Anastase.

Urmariti AICI inregistrarea emisiunii cu Roberta Anastase.

Presedintele Camerei Deputatilor spune ca nu ii este teama de alianta PSD-PNL, insa afirma ca este dezamagita de liderul liberal, Crin Antonescu, ca si om politic.

"Am un sentiment, intr-o oarecare masura de dezamagire in ceea ce il priveste pe omul politic Crin Antonescu si un sentiment de revedere a PSD-ului la putere in momentul in care intelegea sa construiasca politica romaneasca prin teroare si o adevarata dictatura", sustine Anastase.

Anastase sustine ca, in situatia in care liderul PSD Mircea Geoana ajunge presedinte, referendumul pentru reducerea numarului de parlamentari nu va mai conta.

"Sunt convinsa ca in momentul in care Mircea Geoana ajunge presedinte, referendumul si rezultatul referendumului nu va mai conta", a declarat Anastase.

PSD ar putea santaja PNL cu dizolvarea Parlamentului, daca Geoana iese presedinte

In ceea ce priveste alegerile anticipate, presedintele Camerei Deputatilor considera ca nu se va ajunge la asta daca Basescu va castiga alegerile.

"Nu cred ca este o solutie (n.r. dizolvarea Parlamentului) si nici Traian Basescu nu a mentionat-o ca o solutie. Sunt convinsa ca nu se va ajunge la ea daca va castiga alegerile, dar este interesanta analiza daca Mircea Geoana nu va apela la un anumit tip de santaj cu liberalii daca va ajunge presedintele Romanie", sustine Anastase.

Roberta Anastase spune insa ca este posibil ca PSD sa santajeze PNL, daca Geoana devine presedinte si are prerogativul de a dizolva Parlamentul.

"Camarilei PSD nu ii convine Iohannis PSD si atunci, dupa castigarea alegerilor, e un instrument destul de periculos in mana lui Mircea Geoana pentru liberali, care si asa au intrat foarte greu in parlament", a declarat Roberta Anastase.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Roberta Anastase, #TV Ziarecom, #Anastase opozitia rea , #stiri Roberta Anastase