Robin Williams a murit: Rolurile uluitoare pe care le-a jucat actorul (Video)

Marti, 12 August 2014, ora 21:12
3495 citiri
Robin Williams a murit: Rolurile uluitoare pe care le-a jucat actorul (Video)
Foto: thenewdaily.com.au

Robin Williams va ramane in memoria fanilor sai pentru numeroase roluri uluitoare pe care le-a jucat de-a lungul timpului. Dintre ele se remarca cele din "Dead Poets Society" (1989) si "Good Morning, Vietnam".

Nimeni dintre cei care au vazut filmul "Dead Poets Society" nu poate uita cum un profesor neconventional schimba radical viata studentilor sai, scrie thenewdaily.com.au.

John Keating ii inspira pe tineri sa savureze fiecare clipa si sa isi traiasca viata cu pasiune, fara a tine cont de alte prejudecati care doar le limiteaza imaginatia. Citatele din Walt Whitman sunt de-a dreptul impresionante si merita cunoscute de orice tanar.

In "Awakenings" (1990) el joaca alaturi de Robert de Niro. Williams este doctorul Malcolm Sayer. El e inspirat dintr-un medic real, care a gasit o metoda noua in 1969 de a trata pacientii catatonici si a dat un nou sens vietii lor.

Matt Damon, un tanar genial cu probleme de comportament, e tratat de psihologul Sean McGuire, interpretat de Robin Williams. In "Good Will Hunting", film regizat de Damon si Ben Affleck, actorul disparut dintre noi face unul dintre cele mai bune roluri din cariera lui.

"Moscow on the Hudson" (1984) prilejuieste expunerea talentului sau urias de actor de comedie. Williams, in rol de muzician rus de la un circ, ajunge sa traiasca in SUA dupa un turneu facut acolo. Viata acestuia devine un prilej de comparatii amuzante intre doua civilizatii, actorul insufletind un personaj cu adevarat unic.

"Good morning, Vietnam" nu trebuie ratat de cei carora la plac comediile bune. DJ-ul jucat de actor ii inveseleste in fiecare dimineata pe militarii americani din Vietnam si reuseste sa incalzeasca atmosfera din tabara lor. Realitatea trista se suprapune cu o poveste de iubire in care el se cufunda in aceasta tara ciudata.

Joey O'Brien se ocupa cu vanzarea masinilor si da peste un tanar gelos decis sa isi faca dreptate cu o arma pe care nu stie sa o manuiasca. Rezultatul e comedia spumoasa "Cadillac Man" (1990).

In "The Fisher King" (1991), un cersetor ii schimba viata cuiva care dorea sa se sinucida (Jeff Bridges). Nebunia lor ii duce spre o aventura in care ajung sa caute Sfantul Gral in inima orasului New York.

"Mrs Doubtfire" (1993) scoate in fata un actor exploziv in rolul sau de bunicuta ce se angajeaza ca bona. Bunicuta este de fapt tatal copiilor, care nu mai avea voie sa ii vada. Aceasta este singura cale pentru el de a-i vedea zilnic, ea fiind presarata cu numeroase aventuri extraordinare si amuzante.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Robin Williams mort, #moarte robin williams, #sinucidere robin williams, #cariera Robin Williams , #cariera