Robin Williams a murit: Un comediant de 5 miliarde de dolari

Miercuri, 13 August 2014, ora 08:25
3738 citiri
Robin Williams a murit: Un comediant de 5 miliarde de dolari
Foto: IMDB

Actorul Robin Williams, care a fost gasit mort, luni, in casa sa din California, a jucat in numeroase filme de succes, care au avut incasari totale in valoare de 5 miliarde de dolari.

Regretatul star de la Hollywood a avut roluri principale in pelicule precum "Good Will Hunting", pentru care a castigat un Oscar, "Good Morning, Vietnam", "The Fisher King" sau "Mrs. Doubtfire", pentru care a fost recompensat in cadrul Globurilor de Aur.

Acestea sunt doar cateva dintre zecile de filme in care a aparut in cursul vietii sale.

Doar in SUA, ele au obtinut incasari in valoare de 3,2 miliarde de dolari din vanzarile biletelor la cinema, iar suma obtinuta la nivel mondial ajunge la 5 miliarde de dolari, potrivit CNBC.

Robin Williams nu a fost doar un "rasfatat" al marelui ecran. El a jucat in sitcom-uri, filme pentru TV si a tinut spectacole de stand-up comedy. Mai mult, este cunoscut, printre altele, si pentru emisiunile de la posturile de televiziune unde nu rata ocazia sa faca oamenii sa rada, dupa cum reiese din profilul sau de pe IMDB.

"Exista doar cativa actori care pot jongla cu comedia si drama la fel cum a facut-o Robin Williams", a spus criticul de film Richard Hoeper.

Talentatul star de la Hollywood va putea fi vazut in acest an in "Night at the Museum: Secret of the Tomb", dar si in "Merry Friggin Christmas", ambele filme urmand sa fie lansate spre finalul anului.

S-a sinucis?

Politia locala a precizat ca o ancheta este in curs de desfasurare, iar cauza decesului suspect ar fi "sinucidere prin asfixiere".

Robin Williams a murit. Sinucidere?

Robin Williams avea 63 de ani si in ultima vreme suferea de depresie si si-a petrecut mare parte din luna iulie intr-o clinica de specilitate. Actorul a avut mari probleme in trecut cu dependenta de droguri si alcool.

Dupa aflarea vestii, Internetul a fost inundat cu mesaje de condoleante.

Robin Williams a murit - Hollywoodul e in doliu: Esti un inger acum

"Ne-a facut sa radem. Ne-a facut sa plangem. A atins fiecare element al spiritului uman", se arata in mesajul de pe Twitter al Casei Albe.

Robin Williams a murit: Reactia fiicei sale

Fiica sa a tinut sa ii trimita un mesaj emotionant. "Te iubesc. Imi e dor de tine. Voi incerca sa privesc in sus", scrie Zelda, amintindu-si cum actorul o incuraja mereu sa priveasca stelele.

Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Compania Infinix Mobility, cunoscută pentru tehnologiile inovative și telefoanele de buget, mid-range și high-end, își extinde acum operațiunile pe piața din România. Fondată în 2013,...
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
#filme robin williams, #succes filme Robin Williams , #filme