Vaduva si copiii lui Robin Williams s-au inteles cum sa imparta averea mostenita

Duminica, 04 Octombrie 2015, ora 21:28
4648 citiri
Vaduva si copiii lui Robin Williams s-au inteles cum sa imparta averea mostenita
Foto: gospelherald.com

Susan Schneider Williams, vaduva regretatului Robin Williams, a ajuns la o intelegere cu ceilalti mostenitori, cei trei copii ai actorului, in disputa privind averea fostului actor.

Prevederile acordului sunt confidentiale. In centrul disputei legale privind averea lui Robin Williams sunt chestiunile legate de suma de bani care trebuie sa-i revina sotiei fostului actor pentru a intretine casa si modalitatea de impartire a colectiei de biciclete, a ceasurilor, a distinctiilor si a fotografiilor de familie, informeaza UPI.com.

"Chiar daca este greu de apreciat aceasta intelegere ca fiind o reusita, sunt pe deplin recunoscatoare judecatorului pentru ca a sprijinit rezolvarea acestor probleme", a transmis Susan intr-o declaratie pentru revista People.

"Acum pot sa traiesc linistita stiind ca dorintele sotului meu au fost respectate", a mai transmis Susan Schneider Williams in declaratia amintita.

Avocatii acesteia au precizat ca ea poate pastra lucrurile cu valoare emotionala pe care le-a cerut, precum cadourile de nunta, anumite elemente vestimentare, un ceas pe care fostul actor obisnuia sa il poarte si o bicicleta pe care cei doi au cumparat-o in timpul lunii de miere.

Cei trei copii ai lui Robin Williams (Zachary - 32 de ani, Zelda - 26 de ani si Cody - 24 de ani) vor primi majoritatea lucrurilor pe care le-au cerut. Printre acestea se numara o colectie de peste 50 de biciclete, peste 85 de ceasuri, precum si alte cateva mii de obiecte care au apartinut regretatului actor, intre acestea figurand distinctiile si premiile care i-au recunoscut meritele in lumea filmului.

Din cele peste 100 de milioane de dolari Susan Schneider Williams va primi o parte din aceasta suma care-i va permite sa locuiasca in continuare in proprietatea in care a trait alaturi de Robin Williams.

Reputatul actor Robin Williams s-a sinucis la 11 august 2014, la varsta de 63 de ani. Graficiana Susan Schneider Williams a fost cea de-a treia sotie a actorului, cei doi casatorindu-se in 2011.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Robin Williams mostenire, #Robin Williams vaduva , #murit