Viata lui Robin Williams, in cele mai amuzante replici

Marti, 12 August 2014, ora 22:29
4404 citiri
Viata lui Robin Williams, in cele mai amuzante replici
Foto: Huffington Post

Robin Williams a murit, insa nenumaratele sale poante si replici nu doar nostime, ci inteligente vor dainui.

Robin Williams a murit. Sinucidere?

Huffington Post a facut o selectie a celor mai amuzante replici date, de-a lungul timpului, de actor, la diverse evenimente sau chiar in timpul show-urilor sale de stand up comedy.

Ultima postare a lui Robin Williams pe o retea sociala (Foto)

"Ti se da doar un strop de nebunie. Nu trebuie sa-l pierzi", a spus actorul la un moment dat.

Referirile la droguri n-au fost putine in show-urile sale. De altfel, Williams a luptat intreaga viata cu dependenta de substante. "Crezi ca Dumnezeu se drogheaza? Eu cred ca da... uita-te doar la ornitorinc", e una dintre faimoasele sale glume.

"Problema e a ca Dumnezeu a dat barbatilor un creier si un penis, insa sange cat sa le irige pe rand", e o alta replica a celebrului actor distins cu Oscar.

Robin Williams a murit - Hollywoodul e in doliu: Esti un inger acum

"O femeie nu ar face niciodata o bomba atomica. Nu ar face niciodata o arma care sa ucida. Ar face o arma care sa te faca sa te simti rau o vreme" - un alt citat faimos. Prin viata actorului au trecut multe femei; cu trei a fost casatorit, insa a avut o relatie extraconjugala despre care toata lumea a aflat, in anii '80. Cea de-a doua sotie e fosta dadaca primului copil, Williams luand-o de nevasta cand era deja insarcinata.

"Toata lumea are doua viziuni atunci cand isi tine in brate copilul prima oara. Prima este a copilului devenit adult, spunand: 'Vreau sa multumesc Comitetului Nobel pentru acest premiu'. Cea de-a doua este 'Vrei cartofi prajiti langa?'", e o alta replica a actorului, tata a trei copii.

Robin Williams a murit: Reactia fiicei sale

"Cand esti in dubii, fa o gluma legata de penis", a spus nonconformistul Robin Williams la un moment dat.

Cand a primit Oscarul pentru rolul facut in "Good Will Hunting", Williams a declarat, in aplauzele tuturor: "In primul rand vreau sa multumesc tatalui meu, acolo de sus, omul care atunci cand i-am spus ca vreau sa fiu actor mi-a zis 'Minunat. Dar sa ai si o profesie de rezerva, precum sudor'".

O alta replica memorabila a lui Robin Williams, un sac fara fund cand venea vorba de poante, a fost: "Nu te lupta niciodata cu o persoana urata. Nu are nimic de pierdut".

Robin Williams a fost gasit mort luni, cu cateva minute inainte de pranz. O examinare a cadavrului are loc marti, pentru stabilirea cauzei decesului.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#citate Robin Williams, #poante Robin Williams, #glume Robin Williams, #Robin Williams umor , #murit