Reactii din presa internationala dupa finala dintre Roger Federer si Marius Copil la Basel

Duminica, 28 Octombrie 2018, ora 20:17
11903 citiri
Reactii din presa internationala dupa finala dintre Roger Federer si Marius Copil la Basel
Foto: Facebook / Marius Copil

Finala dintre Marius Copil si Roger Federer a atras imediat si primele ecouri din presa internationala, care s-a grabit sa laude ambii tenismeni.

Ultimul act de la Basel a fost transat de Federer in doua seturi, scor 7-6, 6-4, iar dupa festivitatea de premiere iata si primele ecouri care au aparut in presa:

"Casa, dulce casa! Federer castiga acasa la el in oras al 99-lea titlu ATP din cariera, dupa un meci deloc simplu cu Marius Copil, scor 7-6, 6-4. Federer, care a fost copil de mingi la acelasi turneu in copilarie, are acum o serie de 20 de victorii la rand in Elvetia, unde are deja 12 finale bifate. Victoria l-a adus la 99 de titluri bifate in cariera, mai aproape de detinatorul recordului all-time, Jimmy Connors, cu 109. Federer are 9 titluri si la Basel, dar si la Halle. Copil l-a impresionat de multe ori cu loviturile sale pe Roger, mai ales in setul secund, cand s-a desprins la 4-1", punctau cei de la atpworldtour.com, site-ul oficial al circuitului masculin de tenis.

Americanii de la Washington Post au scris si ei o cronica dupa aceasta partida, notand faptul ca "Federer a primit ovatii din partea a peste 12.000 de elvetieni, chiar daca aceasta finala nu a fost una usoara, trebuind sa revina in fiecare set de la break avans pentru roman. A fost primul titlu pentru helvet dupa cel de la Stuttgart in iunie. Marius Copil va face un salt uluitor la 28 de ani, de 33 de locuri, pana in primii 60 de tenismeni ai lumii", scria presa americana.

In fine, cei de la Reuters notau ca "Marius Copil a facut 31 de erori nefortate si a cedat exact in momentele de maxima presiune din aceasta finala tensionata. Federer a facut 5 puncte la rand in setul secund, de la 4-1 avans, dar trebuie spus ca elvetianul practic nu a avut niciodata mari probleme in meci, avand 22 de lovituri castigatoare si castigand 32 din cele 34 de mingi jucate cu primul serviciu".

Vezi si:

Cuvinte frumoase spuse de Roger Federer lui Marius Copil, dupa finala de la Basel

Prima reactie a lui Marius Copil dupa finala pierduta la Basel in compania lui Roger Federer

Marius Copil pierde in fata lui Roger Federer, dupa o prestatie mai mult decat onorabila

D.A.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#presa internationala reactii victorie Federer Copil, #esec Marius Copil reactii presa internationala , #stiri Roger Federer
Comentarii
Poza Leana
Leana
rank 1
ce caricatura de roman acest Copil...macar sa-si schimbe fatza aia!