Iubita lui Mick Jagger, inmormantata cu cantec si poezie

Miercuri, 26 Martie 2014, ora 21:32
2202 citiri
Iubita lui Mick Jagger, inmormantata cu cantec si poezie
Foto: Daily Mail/Splash

Creatoarea de moda L'Wren Scott, partenera de 13 ani a solistului trupei Rolling Stones, a fost inmormantata marti, in cadrul unei ceremonii discrete, la cimitirul Hollywood Forever, unde sunt inhumate mai multe celebritati.

L'Wren Scott, care avea mari probleme financiare, fiind aproape de faliment, s-a sinucis in urma cu noua zile, fara a lasa in urma vreun bilet de adio. Aceasta a fost dusa pe ultimul drum de familia sa si a iubitului sau, dar si de cativa prieteni apropiati, in total 70 de persoane.

Partenera lui Mick Jagger, gasita moarta in locuinta sa

Printre acestia s-au aflat, conform Daily Mail, Nicole Kidman si sotul ei, Keith Urban, dar si cantaretul Bryan Adams. Cimitirul a fost inchis marti tocmai pentru ca evenimentul sa ramana unul privat.

Durerea lui Mick Jagger a fost vizibila pe tot parcursul ceremoniei. Una din fiicele sale, Karis, a citit poezii in memoria lui Scott, la fel procedand si o buna prietena a acesteia, actrita Ellen Barkin. O alta fiica a lui lui Mick, Jade, impreuna cu nepotii acestuia, Mazie si Zak, au intonat psalmi. A fost citit si un sonet de William Shakespeare.

Mick Jagger (Rolling Stones) vorbeste, in sfarsit, despre moartea iubitei

Dave Stewart, fostul membru al grupului Eurythmics, a acompaniat la chitara catecul gospel "Will the Circle be Unbroken", interpretat de unul dintre membrii corului care insoteste trupa The Rolling Stones in concerte.

Scott a fost o creatoare de moda talentata, aceasta imbracand multe vedete, printre care si pe Nicole Kidman, dar gandind si costumele folosite in mai multe filme. In "Eyes Wide Shut", in care au jucat Nicole Kidman si Tom Cruise, in acea vreme casatoriti, pot fi vazute costume create de Scott.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#iubita Mick Jagger inmormantata, #iubita Mick Jagger funeralii, #iubita Mick Jagger inmormantare, #L Wren Scott inmormantata, #L Wren Scott funeralii , #stiri Rolling Stones