Keith Richards, noua imagine Louis Vuitton (VIDEO)

Miercuri, 05 Martie 2008, ora 11:14
1186 citiri
Keith Richards, noua imagine Louis Vuitton (VIDEO)

Keith Richards, legendarul chitarist de la Rolling Stones, este noua imagine Louis Vuitton. Marca franceza de lux deja a lansat prima poza cu rockerul, insa imaginile vor putea fi vazute pe afisele campaniei incepand cu luna viitoare, informeaza stuff.co.nz.

In prima imagine, Keith Richards este infatisat stand pe pat cu chitara, intr-o camera de hotel, in semi-intuneric, lampile fiind acoperite cu esarfe negre, imprimate cu capete de morti.

Sloganul campaniei este: "Some journeys cannot be put into words. New York. 3 am. Blues in C (Unele calatorii nu pot fi traduse in cuvinte. New York. Ora 3 dimineata. Blues in do)".

Este pentru prima data cand Richards, in varsta de 64 de ani, cunoscut pentru trecutul sau tumultuos de consumator de droguri, participa la o campanie de publicitate. Mai mult, chitaristul a declarat ca suma de bani pe care o va primi va fi donata asociatiei The Climate Project, initiata de laureatul Nobel Al Gore, pe care o sutine si Louis Vuitton.

Keith Richards este a cincea personalitate care pozeaza pentru Louis Vuitton, dupa fostul presedinte sovietic Mihail Gorbaciov, actrita franceza Catherine Deneuve, Andre Agassi si Steffi Graf.

Imaginile cu Mihail Gorbaciov au fost realizate de celebra fotografa Annie Leibovitz. Aceasta l-a fotografiat pe fostul lider sovietic pe bancheta din spatele a unui taxi, cu o geanta Louis Vuitton langa el. Gorbaciov se uita ingrijorat pe geam in timp ce in jurul lui se vede un peisaj urban macabru.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#keith richards, #mihail gorvaciov, #louis vuitton , #stiri Rolling Stones