Romanii au talent: Dupa ce a promovat un complice la crima, Pro TV isi pune cenusa in cap

Joi, 02 Aprilie 2015, ora 14:52
5858 citiri
Romanii au talent: Dupa ce a promovat un complice la crima, Pro TV isi pune cenusa in cap
Foto: Facebook/Pro TV

Pro TV a reactionat, joi, in urma scandalului pornit de la faptul ca un concurent de la "Romanii au talent" a mintit in privinta motivului pentru care a ajuns dupa gratii.

Andrei Grigoiu a declarat in cadrul emisiunii ca a fost condamnat la 16 ani de inchisoare pentru tainuirea unei crime. Dupa editia de vineri a show-ului, presa a dezvaluit ca motivul real a fost complicitate la crima.

Pro TV a anuntat, joi, ca isi cere scuze pentru aceasta situatie si ca Andrei Grigoriu a fost eliminat din concurs.

"Dupa difuzarea editiei cu numarul trei 'Romanii au talent', Pro TV a aflat ca Andrei Grigoriu, concurent in show, a prezentat fapte si a facut declaratii false in cadrul emisiunii, precizand faptul ca a fost trimis in inchisoare, pentru ca a tainuit o crima comisa de prietenul sau, la care el nu a fost martor.

Instanta l-a condamnat de facto pentru implicarea activa in aceasta crima sub acuzatia de complicitate. Regretam faptul ca emisiunea noastra a fost folosita in mod abuziv de concurent in acest contex", transmite televiziunea printr-un comunicat de presa.

Reprezentantii postului precizeaza ca juriul emisiunii vede pentru prima data concurentii atunci cand urca pe scena si ca le evalueaza prestatia din acel moment.

Astfel, "prestatia a fost evaluata luand in considerare discursul inselator prezentat de catre acesta in momentul sau", adauga Pro TV.

Toti cei patru jurati i-au oferit "Da" lui Andrei Grigoriu, iar Mihaela Radulescu a exclamat: "Povestesti frumos, pictezi frumos. Vazand toate acestea eu ti-as fi iertat toate pacatele!".

Mama fetei la a carei crima Andrei Grigoriu a fost complice a avut parte de un soc cand l-a vazut la televizor.

"Nu eram in camera cu televizorul cand a fost difuzat momentul, asa ca doar auzeam ce se spune. Cand am inteles cine este, am revenit si am privit la televizor impietrita. La final, cand am auzit-o pe Mihaela Radulescu cum i-a spus ca ea i-ar fi iertat toata pacatele, iar pe domnul Bebe cum vorbea despre sufletul lui bun, am crezut ca se prabuseste tavanul pe mine.

Am urlat, am retrait cosmarul din urma cu 12 ani. As fi strigat sa afle toata lumea cine e el si ce a facut de fapt. El e omul care mi-a omorat fata, care mi-a distrus viata", a declarat ea pentru Kanal D.

A.G.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#Pro TV condamnat Romanii au talent, #Pro TV Romanii au Talent, #PRo Tv puscarias concurs , #stiri Romanii au talent