Romeo Stavarache, primarul suspendat al Bacaului, ramane in arest preventiv

Luni, 25 August 2014, ora 19:57
1871 citiri
Romeo Stavarache, primarul suspendat al Bacaului, ramane in arest preventiv
Foto: Facebook/Romeo Stavarache

Romeo Stavarache, primarul suspendat al muncipiului Bacau, ramane in arest preventiv, a decis, luni, o instanta a Curtii de Apel Bacau.

Aparatorii edilului bacauan invocasera in sprijinul eliberarii clientului lor si faptul ca acesta are probleme cardiace.

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, cere sa fie cercetat in stare de libertate

Aceeasi masura judiciara, de arest preventiv, a fost hotarata de magistratii bacauani si pentru oamenii de afaceri Liviu Goian si Liviu Cenusa, arestati si cercetati in acelasi dosar cu Romeo Stavarache.

Cei trei sunt acuzati intr-un dosar privind luare de mita, procurorii DNA sustinand ca primarul Bacaului si-a folosit influenta, spijinit de Goian si Cenusa, pentru a determina mai multi oameni de afaceri sa plateasca sume importante de bani.

Primarul fusese arestat preventiv la 1 iulie, dupa ce a fost acuzat de procurori ca a incalcat prevederile eliberarii conditionate, el plecand in seara zilei de 26 iunie din arestul Politiei in aceeasi masina cu Liviu Goian si Liviu Cenusa.

Romeo Stavarache a fost trimis in judecata pe 25 iulie, in stare de arest preventiv, pentru cinci infractiuni de luare de mita.

Procurorii DNA Bacau i-au mai trimis in judecata, in stare de arest preventiv, si pe Liviu Goian, acuzat de trei infractiuni de complicitate la luare de mita, Liviu Vasile Cenusa, in sarcina caruia s-au retinut in concurs doua infractiuni de complicitate la luare de mita.

Romeo Stavarache, primarul Bacaului, trimis in judecata si pentru luare de mita

In acelasi dosar sunt judecati, dar in stare de libertate, Costel Casuneanu, acuzat de dare de mita, si Constantin Apostol, in sarcina caruia s-au retinut in concurs doua infractiuni de complicitate la luare de mita.

Avocatii celor trei au afirmat ca vor depune recursuri la deciziile Curtii de Apel in ceea ce-i priveste pe clientii lor, procesele urmand a se judeca la Inalta Curte de Casatie si Justitie din Bucuresti.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Romeo Stavarache arest preventiv, #Romeo Stavarache judecat mita, #romeo stavarache primar bacau, #Romeo Stavarache mita , #primar Bacau
Comentarii
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
Pe hoti ii apuca problemele cardiace